DOMINIKANA INDIVIDUALNO 11.08.

 INDIVIDUALNO DOMINIKANA

PUNTA CANA 

11.08 – 22.08.2023. 

12 DANA / 10 NOĆENJA


Dominikanska Republika je jedna od geografski najinteresantnijih karipskih država. Pored fantastičnih peščanih plaža koje se nižu duž obale, unutrašnjost je ispunjena neverovatnim planinskim vencima. Čak četiri od pet najviših vrhova Kariba se nalaze upravo u Dominikanskoj Republici. Planinske reke protiču kroz bujnu džunglu, na čijim tokovima se nalaze fascinantni vodopadi, grad Santjago je okružen plodnom ravnicom, dok se izolovana pustinja prostire na jugozapadu ostrva. Otkrivena od strane Kristofera Kolumba 1492. godine, Dominikanska Republika je zemlja fascinantne istorije, gradova, muzeja i uzbudljivog kulturnog iskustva poput muzike, umetnosti i festivala. Imaćete priliku da probate dominikanske specijalitete kao što su cigare, rum, čokolada, kafa….Zaigrajte tradicionalni ples merengu ili kupite nakit od larimara, jedinstvenog vulkanskog minerala koji postoji samo na ovom ostrvu.

Punta Kana je najznačajnijia destinacija na čitavim Karibima i to nije slučajno. Nekoliko američkih investitora prokrčilo je deo džungle i napravilo nekoliko bungalova 1969. godine. Od tog trenutka Punta Kana se razvija i postaje prestižno letovališta kakvo je danas. Smeštena na istoku ostrva, na njenim plažama ćete naići na najfiniji pesak dok vas zapljuskuje toplo, tirkizno plavo more. Hotelski rizorti se nižu duž obale i sve je podređeno vašem maksimalnom opuštanju i uživanju. Na vama je samo da izaberete svoj omiljeni koktel i pronađete vaše mesto pod palmom. Nekada mesto namenjeno radnicima rizorta u Punta Kani, Bavaro je i sam postao turističko mesto. Bavaro ima 10 kilometara morske obale. Pored brojnih hotela u Bavaru se nalaze i golf tereni, šoping centri, barovi i restorani.Plan i program putovanja :

1. dan (11.08.): Beograd – Frankfurt – Punta Kana

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme(ukoliko vam više odgovara, uz doplatu postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let do Frankfurta u 06:30h, broj leta LH1411. Sletanje u Frankfurt u 08:30h. Pauza izmedju letova 7h. Nastavak leta za Punta Kanu u 15:30h, broj leta DE2228. Dolazak u Punta Kanu u 19:40h po lokalnom vremenu. Transfer do odabranog smeštaja. Noćenje.

2 – 11. dan (12.08 – 21.08.): Punta Kana 

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Predlažemo vam da posetite Santo Domingo. Santo Domingo je prestonica Dominikanske Republike i prvi grad koji su Evropljani osnovali u Americi. „Kolonijalna zona” je staro jezgro Santo Dominga koju čini impresivna kolekcija španske kolonijalne arhitekture iz 16. veka. Ovde ćete naići na najstarije gradjevine u Americi, prvu katedralu „novog sveta”, prvi manastir, bolnicu, univerzitet i sudnicu. Naćićete se u samoj kolevci evropske civilizacije u Americi. Živopisne kaldrmisane ulice i vekovima stare gradjevine prepune su kafića, barova, malih hotela i poznatih restorana. Noću barovi i stare ulice ožive, a turisti i meštani se okupljaju i zabavljaju do kasno u noć. Ovaj najveći grad Kariba ne čini samo kolonijalno nasledje. Santo Domingo je uzbudljiva, savremena metropola prepuna trendi klubova, kulturnih institucija i elegantnih restorana. Posetite ostrva Saona i Catalina i odmorite se na belom pesku, rashladite u toplom, tirkiznom moru i upoznajte morski svet Kariba. Posetite vodopade i istražite na pravi način Dominikansku Republku. 9 noćenja.

11. dan (21.08.): Punta Kana – Frankfurt

Nakon doručka, pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska za Srbiju koristimo za sumiranje utisaka, finalni shopping i kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme, transfer do aerodroma u Punta Kani. Let za Frankfurt u 21:50h, broj leta DE2229.

12. dan (22.08.): Frankfurt – Beograd

Sletanje u Frankfurt u 13:00h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 7h i 20 minuta. Nastavak leta za Beograd u 20:20h, broj leta JU335. Dolazak u Beograd u 22:10h po lokalnom vremenu. Kraj programa i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.SMEŠTAJ (primer hotela): 

PUNTA KANA od 11.08 do 22.08.2023.

VIK Hotel Arena Blanca 4*

Nalazi se na peščanoj plaži Bavaro u blizini Punta Kane. Hotelski kompleks okružen je prekrasnim vrtom, a gostima su na raspolaganju restoran, bar i bazen. Sobe imaju pogled na vrt, a svaka poseduje sopstveno kupatilo, klimu, mini bar (besplatno), sef (uz doplatu), fen za kosu, kablovsku TV, telefon, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje . Gostima hotela dostupan je besplatan wi-fi internet. 


* Moguće je produžiti / skratiti boravak na Dominikani
* Veliki broj hotela u Punta Cani dostupni su na upit
*
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama


RODJENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
Povodom 17. rodjendana Manga Trip-a!

Pozivamo Vas da se do 25.05.2023. prijavite za željeno putovanje po najpovoljnijoj ceni i iskoristite brojne pogodnosti promocije uz dodatne popuste na samoj destinaciji!


~ Cena aranžmana od ~

1999€ 1799€ – Hot!


Napomena:
U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija na tržištu, kao i cena smeštaja na destinacijama i usluga ino partnera, na koje mi kao agencija ne možemo uticati, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene i uvećanja cena usluga na tržištu!


~ Broj putnika po terminu je ograničen! ~

USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatite celokupan iznor aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja i na taj način potvrdite prijavu za putovanje. Cenu možemo garantovati tek nakon što se izvrši uplata, potpiše ugovor i potvrdi soba od strane hotela;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 24 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 24h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


* Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i pravila promocije. 


NAPOMENE:

1.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

2. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

3. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije

4. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

Sve cene su trenutne i zavise od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama. Prilikom prijave potrebno je uplatiti 100% ukupne cene aranžmana. Cenu možemo garantovati tek nakon što se izvrši uplata, potpiše ugovor i potvrdi soba od strane hotela.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratnu avio kartu redovna linija (Beograd – Punta Kana – Beograd sa presedanjem u Frankfurtu – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Povratni transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
-Smeštaj u Punta Kani u izabranom hotelu na bazi 10 noćenja – all inclusive (1/2 ili 1/3 sobe)
-Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Dominikansku republiku
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu koja nije obuhvaćena ponudom
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
Medjunarodno putno osiguranje sa Covid 19 pokrićem (osigurana suma minimum 30.000€) – obavezno
-Osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije