INDIVIDUALNA PUTOVANJA


Razlika izmedju grupnog i individualnog putovanja je u tome što su individualna putovanja dizajnirana prema vašim potrebama i željama, izmešana našim iskustvom i utabana koracima naših vodiča. Saznanje da vam naš profesionalni tim može uskočiti svakog trenutka u pomoć sa savetima i informacijama, pružiće vam osećaj bezbednosti. Pravljenje individualne ture koja odgovara vašem budžetu je upravo ono što ovakve ture čini atraktivnim, jer vi sami birate šta ćete od mnogobrojnih stvari sa liste naših preporuka izabrati,i  tako vaše putovanje učini zanimljivijim. Izbegavanje kontakta sa lokalnim agentima, organizacijom transfera i odabir smeštaja po vašoj meri od strane agencije, pomažu oslobadjanju od stresa na samoj destinaciji, štede vreme i novac, kako biste sa uživali u stvarima kojima ste se toliko unapred radovali.

Individualna putovanja su baš onakva kakva ste se nadali da će biti: unikatna i napravljena po vašem ukusu. Izaberite sami datum putovanja, koliko dugo ćete se zadržati na destinaciji, kao i aktivnosti koja se uklapaju u vaš nivo interesovanja. Od nas ćete dobiti 24 – časovnu podršku, detaljne informacije i savete, predlog maršrute koja će vaše putovanje podići na potpuno drugi nivo.

Pojedini ljudi više vole slobodu koja pružaju individualna putovanja. Svakog dana nova avantura koja jedva čeka da bude otkrivena, dozvoljavajući vam da pratite put napravljen prema vašim interesima i potrebama. Na individualnim putovanjima ne postoji time-table, ne postoji tura koju morate uzeti, ne postoji muzej koji morate posetiti, već samo luksuz odabira mesta i znamenitosti vama zanimljivih i vrednih posete.

Kao neko kome su putovanja strast, možemo vam ispuniti svaku želju, ostvariti svaki san, bez obzira da li želite putovanje prepuno izleta i poseta megaloplisima, ili jednostavno želite da se zavalite, i danima uživate na plaži, uz sunčanje i koktele. Ne brini o  detaljima, dopustite nam da se mi brinemo o njima. Od vas tražimo da nam samo kažete šta želite, i mi ćemo to ostvariti, trudeći se da ispunimo svaki vaš zahtev! Videćete da je sa nama veoma lako saradjivati,