FILIPINI 16 DANA 14.11.

 FILIPINI
16 DANA / 13 NOĆI

 MANILA – PALAVAN – BORAKAJ
14.11 – 29.11.2024.

Manila – glavni grad Filipina, nalazi se na obali zaliva Manila. Poznat i kao biser Orijenta, jedna je od najuzbudljivijih svetskih prestonica, kosmpolitski i kameleonski grad sa  preko milion ipo stanovnika, dok  život u njemu teče 24 sata dnevno. Sa preko tri veka španske vladavine, Manila ima posebnu arhitekturu i nasledje, uključujući crkve, utvrdjenja i druge kolonijalne zgrade. Grad ima mnogo toga da ponudi, od najstarijih kineskih četvrti na svetu do veoma modernih noćnih klubova i tržišnih centara. Danas Manila vrvi od znatiželjnih putnika koji su ovde stigli u potrazi za nesvakidašnjim iskustvima. Za Filipince kažu da su hrišćanstvo dobili od Evropljana, pragmatičnost od Amerikanaca i spiritualnost od Azijata. Borakaj – ostrvo dugo 7 km, a široko svega 1 km, nalazi se 300 km južno od glavnog grada Filipina – Manile. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu. Na Borakaju može da se zaboravi i zanemari sve, osim života i uživanja. Poznato po kristalno čistom moru i legendarno belom pesku, ostrvo i njegove plaže nagradjivane su nekoliko puta. Obala Borakaja je nestvarno lepa, sa belim peskom, čistim morem, jedinstvenim zalascima sunca i ribarskim čamcima usidrenim u moru.PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (14.11.): Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Avion za Dohu poleće u 12:50h, broj leta QR232. Sletanje u Dohu u 18:50h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 8h i 5 minuta.


2.dan (15.11.): Doha – Manila

Poletanje aviona iz Dohe u 02:55h, broj leta QR932. Sletanje u Manilu u 16:30h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.


3.dan (16.11.): Manila

Slobodan dan ili fakultativni izlet razgledanje Manile. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE MANILE

 U prepodnevnim časovima krećemo u obilazak grada. Videćemo Fort Santiago, ukrašen prelepim baštama. Ova tvrđava je bila bastion odbrane kolonijalne Manile i prilaza sa Pasig reke. Nadaleko je poznata i kao mesto gde je bio utamničen Hoze Rizal, filipinski nacionalni heroj i pionir revolucionarne misli. Potom ćemo prošetati ulicama Intramurosa koje su i dalje ovenčane duhom španske kolonijalne epohe. Intramuros je vekovima bio srce španske političke, religijske i vojne modi u regionu. Mada neki delovi i dalje imaju prilično rustičan izgled, aktivno se radi na obnovi ovog istorijskog jezgra grada.

Izlet obuhvata: Prevoz kombijem, ulaznice za lokalite i usluge vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Manila


4.dan (17.11.): Manila

Slobodan dan ili  fakultativni izlet na Taal Vulkan. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: TAAL VULKAN

Tagaitai je gradić koji se nalazi na nekih 700m iznad nivoa mora i predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija na Filipinima. Najveća atrakcija grada svakako jeste Tall jezero, koje se nalazi u sklopu Tall vulkana, jednog od najmanjih aktivnih vulkana na svetu. Sa vulkana se pruža nestvaran pogled na okolinu jezera i malo jezero koje se nalazi unutar vulkanskog kratera. Trekking vulkanom traje oko 45 minuta.

Izlet obuhvata: Prevozi, brod, jahanje konja, vodiča konja, usluge vodiča i ručak.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Manila5.dan (18.11.): Manila – Palavan

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za El Nido. Sletanje i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Slobodno vreme. Ostrvo Palawan je poznato po netaknutoj prirodi i egzotičnim plažama i sa pravom ga nazivaju pacifički tropski raj. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavanja na plaži i uživanju u vodi i suncu, ronjenja do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže i naravno island hopping…  Za prave avanturiste, poseta pećinama, podvodnim rekama i vodopadima, netaknutim plažama, istraživanje ostrva motorom… i još mnogo, mnogo toga. Ovo ostrvo, koje obiluje velikom količinom predivnih peščanih plaža i neverovatnom količinom koralnih grebena, smešteno je u Južnom kineskom moru i sa svojih 2000 kilometara obala, jedno je od najvećih na Filipinima. Fantastična kombinacija flore i faune, divlje životinje koje vladaju na kopnu i u vodi, kao i predivni pogled na more sa mnogobrojnih delova ostrva, čine ovu regiju jednom od najpopularnijih na Filipinima. S obzirom da se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, na obalama Palavana možete naći veliki broj ugroženih i zaštićenih vrsta, poput retkih paunova, male pande ili ljuškastih mravojeda koji odmaraju, što ostrvu daje čar pravog raja. Noćenje.6.dan (19.11.): Palavan

Slobodan dan ili fakultativni izlet Cadlao kayak & snorkeling tour. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: Cadlao kayak & snorkeling tour

Ova se sastoji od posete ostrvu Bokal, nakon čega se duž Kadlao zida dolazi do plaže Paradise,  a zatim nastavljamo ka Ubagon laguni i ostrvu Helicopter. Provešćemo 4 sata vozeći kajak, roniti i odmarati se i sunčati na nekim od najlepših mesta ostrva Palavan.

Izlet obuhvata: vožnju brodićem, ručak i usluge vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Palavan


7.dan (20.11.): Palavan

Slobodan dan ili fakultativni izlet tri lagune. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: Tri lagune

Obilazimo Small, Big i Secret Lagoon na ostrvu Miniloc, ronimo oko Simizu ostrva i uživamo u prelepoj peščanoj plaži na ostrvu Entulala. Veoma bogat i ukusan ručak je uključen u cenu izleta (morski plodovi, piletina, riba, povrće i voće).

Izlet obuhvata: vožnju brodićem, ručak i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Palavan8.dan (21.11.): Palavan

Slobodan dan ili fakultativni izlet Snake Island. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: Snake Island

Prelepa tura u kojoj razgledamo Snake, Lagen i Pinabuyutan ostrva, posećujemo i ronimo u Cudugnun i Cathedral pećinama. Veoma bogat i ukusan ručak je uključen u cenu izleta (morski plodovi, piletina, riba, povrće i voće).

Izlet obuhvata: vožnju brodićem, ručak i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Palavan9.dan (22.01.): Palavan 

Slobodan dan za individualne aktivnosti i odmor na nekoj od mnogobrojnih plaža na Palavanu. Noćenje.


10.dan (23.11.): Palavan – Borakaj

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma . Let za Borakaj – Katiklan (presedanje). Po dolasku na aerodrom, uzimamo stvari i transfer brodićem do ostrva Borakaj (10 minuta). Transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Uživanje može da počne…


9 – 14. dan (23.11 – 27.11.): Borakaj

Borakaj je ostrvo dugo 7 km, a široko svega 1 km. Nalazi se 300 km južno od glavnog grada Filipina – Manile. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu, ostrvo i njegove plaže nagradjivane su nekoliko puta. Obala Borakay-a je nestvarno lepa, sa belim peskom i čistim morem. Najpoznatija plaža na ostrvu – White beach – duž koje se nižu hoteli, barovi, klubovi, restorani i prodavnice jedna je od najlepših na Borakayu. Fakultativno ćemo posetiti Pukka beach do koje ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom. Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme… ovo mesto ima neverovatnu energiju, koju vam nesebično šalje.

Osim blistavo lepih plaža Borokay vam može ponuditi adrenalinske sportove i sportove na vodi, podvodne pećine – Crystal Cove, Willy greben, možete roniti ili gnjuriti i družiti se pod vodom sa tropskim šarenim ribicama i koralima, posetiti muzej morskih školjki, farmu leptira… Za romantične duše, pred zalazak sunca možete otploviti brodićem malo dalje od ostrva i sa društvom ili partnerom uživati u zalasku sunca i crveno-ljubičasto-narandžasto-purpurnom nebu uz čašu (ili flašu vina), sa ili bez večere / na vama je.

Na Borakay-u možete pronaći sve kuhinje sveta, a takodje i lokalne specijalitete. Stolovi su poredjani na White beach-u, na pesku, a nastrešnice restorančića su napravljene od palminih listova. Nemoguće je da, bilo preko dana ili tokom noći, dok šetate, istražujete i uživate u gastronomiji Borakay-a, ne zastanete i primirite se kako bi uživali u svemu što vas okružuje.

Noću se pale se baklje na plažama, kafići i barovi se polako pune, postavljaju se stolovi za večere, pretežno svežu ribu kao i plodove mora (škampe, školjke, krabe, jastoge) i šta god da želite samo pokažete i to se na licu mesta sprema za vas. Preporučili bi vam da probate račiće u sosu od topljenog sira ili jastoga u limunovom sosu. Vrhunska hrana… 4 noćenja.

FAKULTATIVNI IZLET: Krstarenje oko ostrva i plaža Pukka

Pukka beach je po nama najlepša plaža Borakaya, na koju ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom. Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme. Videćete, ovo mesto ima neviđenu energiju, koju vam nesebično šalje.

Izlet obuhvata: Vožnju brodićem i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Borakaj14.dan (27.01.): Borakaj – Manila

Napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Manilu. Sletanje i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.


15.dan (28.11.): Manila – Doha

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme za kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Dohu u 23:50h, broj leta QR929.


16.dan (29.11.): Doha – Beograd

Sletanje u Dohu u 04:40h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 2h i 40 minuta. Nastavak leta za Beograd u 07:20h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 10:55h. Kraj programa.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: MANILA
MANILA, FILIPINI od 15.11. do 18.11. i od 27.11. do 28.11.2024.

City Garden Hotel Makati 4* – nalazi se u delu grada koji se naziva Makati, na 6.1km od centra grada. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i jednim zasebnim ležajem (triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: PALAVAN
PALAVAN, FILIPINI od 18.11. do 23.11.2024.

El Nido Garden Resort 3* – smešteni smo u hotelu na 500 metara od centra. U okviru hotela nalaze se restoran, bar i bazen na otvorenom. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe (triple room). Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Svaka sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).
Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: BORAKAJ
BORAKAJ, FILIPINI od 23.11. do 27.11.2024.

Red Coconut Beach Hotel Boracay 3* – Hotel se nalazi na poznatoj plaži White beach (Station 2), 600m od centra mesta. Hotel poseduje bazen na otvorenom i restoran. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe (triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~PROMOCIJA~

Povodom 18. rođendana agencije!

Zbog velikog interesovanja  i zahteva Manga putnika, period za prijavu po promo cenama produžen je do 23.05.2024.


Period putovanja: od 17.05. do 30.03.2025.


Odaberite Vašu Manga avanturu i do 23.05.2024. rezervišite svoje mesto po najpovoljnijoj ceni!


1. Za prijave u toku promo perioda na izražene cene aranžmana odobravamo dodatni popust: od 200€ za uplate u celosti & od 100€ za uplate avansa od 500€ ili 200€!

2. Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!

3. Paket fakultativnih izleta (Dodatna pogodnost): Ukoliko se prilikom prijave odlučite za sve ponuđene fakultativne izlete, odobrava se popust u iznosu od 60€. Umesto 310€ cena svih izleta u paketu je 250€.


~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u 1/2, 1/2+1 ili 1/3 sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 23.05. ~

2699€ 2199€ – 200€

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 2299€ – 100€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 2399€ – 100€ ~


PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!


DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 750€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 290€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 750€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 440€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike odobrava se i obračunava cena aranžmana sa uključenim popustom (za uplatu aranžmana u celosti prilikom prijave) bez obzira na visinu uplaćenog avansa!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj. Savetujemo Vas da uplatom aranžmana u celosti osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj mogućoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Preporučujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (proveriti cenu kod agenta)
– Osiguranje od otkaza aranžmana: Paket putnog zdravstvenog osiguranja / osigurana suma 15000€, sa osiguranjem od otkaza aranžmana – od strane putnika / osigurana suma do 1000€ po osobi (proveriti cenu kod agenta)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagođeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– Pri prijavi se plaća avans od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Nakon evidentiranja uplate, izrade ugovora i garancije putovanja potrebno je da putnik/nosilac ugovora, u roku od 48 sati isti potpiše u agenciji ili elektronski;
– Ostatak aranžmana plaća se u jednakim mesečnim ratama ili jedanput mesečno u iznosima koji putniku odgovaraju, uz napomenu da je obavezno da do 45 dana pre polaska bude uplaćeno po osobi sa ugovora minimum 1000€ (iznos za aviokarte/usluge ino partnera idr.), a najkasnije 20 dana pre polaska bude isplaćen celokupni iznos aranžmana.
Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i od blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
– Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Deponovanim čekovima građana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd- Manila-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Avio prevoz redovna linija (Manila – Palavan- ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Avio prevoz redovna linija (Palavan – Borakaj- ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Avio prevoz redovna linija (Borakaj – Manila- ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Sve obilaske prema programu puta
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
Smeštaj u Manili u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
Smeštaj na ostrvu Borakaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
Smeštaj na ostrvu Palavan u hotelu 3* na bazi 5 noćenja (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vođstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za Filipine (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša je potrebna viza)
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje.

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA:Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa putovanja. Realizuje ih lokalna agencija. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane lokalne agencije ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Rezervisane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, s obzirom na to da se realizuju od strane lokalnih agencija.

MANILA: TAAL VULKAN – 100€
MANILA:
RAZGLEDANJE GRADA – 25€

PALAVAN: CADLAO KAYAK & SNORKELING TOUR – 45€
PALAVAN: TRI LAGUNE – 45€
PALAVAN: SNAKE ISLAND – 45€
BORAKAJ: KRSTARENJE OKO OSTRVA I PUKKA PLAŽA  – 50€

VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

FILIPINI

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Državljani Republike Srbije, vlasnici crvenih biometrijskih pasoša, vizu za Filipine moraju obezbediti pre putovanja. 

Potrebna dokumentacija za putovanje:
1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
3) Turistička viza
4) Popunjen online putno-zdravstveni formular najkasnije 72h pre puta.  Formular se popunjava na linku.

Potrebna dokumentacija za viziranje:
1) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
2) Dve (2) fotografije ne starije od šest (6) meseci, formata 30 × 35 mm
3) Potvrda o zaposlenju na engleskom jeziku (izdata na memorandumu firme, sa opisom pozicije i prosekom zarade za poslednjih 6 meseci) ili dokaz o finansijskoj sposobnosti (potvrda iz banke na engleskom jeziku na iznos sredstava koji pokriva najmanje 50 US dolara po predviđenom danu boravka)
4) Jedan (1) popunjen i potpisan primerak FA Form 2-A (formular zahteva za vizu)
5) Originalna potvrda policije iz kaznene evidencije o nekažnjavanju (sa zvaničnim prevodom na engleski jezik od strane sudskog tumača), koja ne sme biti starija od 6 meseci;
6) Fotokopija avio karte (povratna karta sa datumom povratka ne kasnijim od pedeset devet (59) dana od datuma dolaska na Filipine). (obezbedjuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
6) Rezervacija hotelskog smeštaja za ceo period boravka na Filipinima. (obezbedjuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
7) Taksa za vizu i uslugu viziranja – 7200rsd  (uplata preko žiro  računa ili u gotovini)

COVID-19 uslovi ulaska
Ukinute su sve mere ulaska u zemlju vezane za Covid-19.

ZDRAVSTVENE OBAVEZE PUTNIKA:

Vakcinacija protiv žute groznice nije obavezna za ovo putovanje. Uslovi u pogledu vakcinacije se mogu promeniti i zavise od epidemiološke situacije u svakoj od zemalja. Savetujemo da za detaljnije informacije kontaktirate Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” ili nadležni institut u vašoj zemlji.

NAPOMENE: 

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave. 
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs