KAKO SE PRIJAVITI ZA PUTOVANJE ?

1. PRIJAVA PREKO WEBSAJTA:

Dok budete pretraživali naše stranice, za svaki aranžman koji privuče Vašu pažnju, možete kliknuti na dugme „PRIJAVA“ koje se nalazi na vrhu kao i na dnu stranice ponude koja vas interesuje. Klikom na spomenuto dugme odlazite na kontakt formu gde možete ostaviti vaše podatke i u delu tekst poruke možete zatražiti da vam pošaljemo instrukcije za uplatu ili postaviti bilo koje pitanje vezano za željeni aranžman. U najkraćem mogućem roku ćemo odgovoriti na vaš zahtev i poslati vam na e-mail instrukcije za uplatu.


2. PRIJAVA PUTEM E-MAIL ADRESE:

Ukoliko ste se odlučili za putovanje na kome želite da nam se priključite i želite da se prijavite za isto ili imate bilo koje pitanje vezano za željeni aranžman, pošaljite nam zahtev na e-mail adresu: BEOGRAD –  office@mangatrip.rs i u najkraćem mogućem roku ćemo odgovoriti na vaš zahtev.


3. PRIJAVA U NAŠIM PROSTORIJAMA:

U svakom trenutku u toku radnog vremena možete svratiti u naše prostorije, raspitati se i prijaviti za odabrani aranžman. Za info. o našim adresama kao i radnom vremenu klikni OVDE


Za konačnu potvrdu rezervacije/prijave potrebno je izvršiti uplatu aranžmana (min. avans) i to u roku od max. 24 sata od trenutka kada ste dobili predračun ili instrukcije za uplatu putem e-mail-a. Prekoračenje navedenog roka od strane klijenta može rezultirati overbooking-om i ne možemo garantovati mesto u okviru aranžmana u slučaju da su poslednja mesta prodata i da nismo u mogućnosti da proširimo kapacitete, te za takve slučajeve agencija ne snosi odgovornost, niti zakasnela uplata može  biti garant mesta u okviru aranžmana.

MangaTrip BEOGRAD: Odmah po izvršenoj uplati potrebno je da potvrdu o istoj (sken, sliku uplatnice ili da nam putem e-mail-a potvrdite da ste uplatili ukoliko niste u mogućnosti da dostavite dokaz o uplati) prosledite na e-mail – office@mangatrip.rs

Nakon provere izvršene uplate, pismenu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (ugovor o putovanju) ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primerak vratite na naš mail, čime je vaša prijava potvrdjena i validna.

Primljeni ugovor o putovanju je i Vaš pismeni dokaz da ste osigurali Vaše mesto na Manga putovanju.


Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel.: 

BEOGRAD: +381 11 40 95 295

                       +381 11 40 95 296


 

ZA NAČINE PLAĆANJA DALEKIH PUTOVANJA KLIKNITE OVDE.

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.