KINA 16 DANA 10.10.

KINA
16 DANA / 13 NOĆI
PEKING – XIAN -ZHANGJIAJIE – GUILIN – ŠANGAJ
10.10 – 25.10.2024.

Kina – avantura na Dalekom istoku! Kao jedna od najstarijih civilizacija na planeti, Kina nije imala ništa manji uticaj na tok istorije i razvoj ljudskog roda kroz nauku, filozofiju ili umetnost od Rima ili stare Grčke, a opet su nas toliko malo učili o njoj u školi. Spremite se za putovanje u jedan novi i nepoznati svet! U Pekingu nas čekaju mistični Zabranjeni grad, impozantni Kineski zid koji morate da vidite, mnogi hramovi i tekovine drevne Kine. Tu su i mauzolej Mao Cetunga i muzej Revolucije, simboli početaka moderne države koja se posle dugih godina u izolaciji danas nezadrživo razvija i grabi napred. U Šangaju zavirićemo u budućnost – moderni neboderi i neonska svetla nas okružuju… Tokom celog putovanja spremite se i na uživanje u preukusnoj hrani –  probaćemo različite kuhinje iz 4 kineske regije, videćete da to nije ništa slično onome što ste do sada probali!


PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (10.10.): Beograd – Doha 

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Dohu u 12:40h, broj leta QR232. Sletanje u Dohu u 18:40h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 7h i 25minuta.


2.dan (11.10.): Doha – Peking

Nastavak leta za Peking u 02:05h, broj leta QR892. Sletanje u Peking u 15:00h. Transfer do smeštaja. Smeštaj i odmor. Kao jedna od najvećih svetskih drevnih prestonica i prestonica nadolazeće svetske supersile, Peking je najvažniji i najinteresantniji grad u Kini za putovanje, kako zbog turizma, tako i zbog razumevanja Kine. Noćenje.


3.dan (12.10.): Peking

Budimo se u prestonici Srednjeg kraljevstva odmorni, uzbudjeni zbog onoga što ćemo videti i iskusiti u periodu pred nama. Avantura počinje! Doručkujemo i izlazimo na haotične ulice Pekinga! Slobodan dan ili fakultativno razgledanje Pekinga. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE PEKINGA

Krećemo u pešačku turu najvećih znamenitosti: Trg Tijananmen – najveći trg na svetu, Zabranjeni grad – mistična rezidencija kineskih careva skoro pet stotina godina, od dinastije Ming do poslednjeg kineskog cara iz dinastije Ćing. Nastavljamo obilazak i posećujemo Beihai park – nekadašnji imperijalni vrt, a danas prelep javni park. 

Izlet obuhvata: karte za metro, ulaznicu za Zabranjeni grad.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Peking4.dan (13.10.): Peking

Slobodan dan ili fakultativni izlet Hram Neba i letnja Palata. Uveče po dogovoru odlazimo u neki od restorana da uživamo u kineskoj hrani i probamo čuveni specijalitet – Pekinšku patku. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: HRAM NEBA I LETNJA PALATA

Prvo posećujemo Hram Neba i kompleks koji ga okružuje. Ovaj simbol Pekinga gradjen je u isto vreme kada i Zabranjeni grad i bio je najznačajniji religiozni i ritualni objekat u dinastijama Ming i Ćing. Nakon toga obilazimo Letnju palatu. Letnja palata bila je letnja rezidencija careva koja prestavlja kompleks vrtova, parkova i jezera osmišljenih tako da reprodukuju najlepše prirodne lepote iz čitave Kine. Povratak u kasnijim popodnevnim časovima. 

Izlet obuhvata: karte za metro, ulaznice.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Peking


5.dan (14.10.): Peking

Slobodan dan ili fakultativni izlet Kineski zid. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: KINESKI ZID

Ne idemo na klasičan obilazak na mesto pretpano turistima već vas vodimo u avanturu. Poludnevno pešačenje (treking) Kineskim zidom. Obilazimo deonicu koja je najsvežije rekonstruisana i uz pratnju vodiča pešačimo i uživamo u predelima. Prelep planinski krajolik i Zid koji je načeo zub vremena. Zamišljamo vojnike koji stražare i poimamo veličinu i grandioznost ove gradjevine. Povratak u Peking u večernjim časovima.

Izlet obuhvata: povratni transfer, ulaznica.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Peking6.dan (15.10.): Peking – Sian

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Sian. Sletanje i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Ovaj kraj važi za kolevku bankarstva i trgovine stare Kine i mnoge porodične kuće i imanja predstavljaju svojevrsnu atrakciju i omogućuju nam da se izbliza upoznamo sa raskošnim životom imućnih, kao i kineskom kulturom i običajima. U popodnevnim časovima hvatamo brzi voz za Xi˙an (Sian). Putujemo nazad u sadašnjost. Slobodno veče koristimo za šetnju uskim uličicama Muslimanske četvrti, poznate po gužvi, raznim specijalitetima ovog dela Kine, kao i zanimljivim suvenirima. Ovde se nalazi najveća muslimanska zajednica u Kini, a ovaj kvart predstavlja posebnu atrakciju! Noćenje.


7.dan (16.10.): Sian

Slobodan dan ili fakultativni izlet Terakota ratnici. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: TERAKOTA RATNICI

Čeka nas Armija ratnika od terakote koja čuva mauzolej Prvog kineskog cara. Kada su lokalni zemljoradnici 1974. godine otkrili prve figure, arheolozi nisu ni sanjali da se ispod zemlje nalazi čitava armija od preko 7000 ratnika, konja, kočija… Svaka figura je unikatna, ne postoje dve iste! Vraćamo se u Sian u popodnevnim časovima.

Izlet obuhvata: povratni transfer, ulaznica.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Peking


8.dan (17.10.): Sian – Zhangjiajie

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma i let za Zhangjiajie. Sletanje i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.9.dan (18.10.): Zhangjiajie

Slobodan dan ili fakultativni izlet Nacionalni park Zhangjiajie. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: NACIONALNI PARK ZHANGJIAJIE

Krećemo u jutarnjim časovima. Naša prva stanica je Shuiraosimen, gde izlazimo iz kombija i krećemo u šetnju do potoka Golden Vhip (30-45 minuta.) Golden Vhip Brook je jedno od najlepših mesta u celoj park šumi.  Uronićemo u mirnu zemlju čuda sa svežim vazduhom i bujnom vegetacijom. Nakon šetnje dolazimo do Bailong ​​lifta koji je najviši i najbrži lift za razgledanje na svetu i pruža spektakularan pogled na šumu od peščara. Ima visinu od 326 metara i može da preveze 3.000 ljudi na sat u tri providna lifta. Do vrha planine potrebno je samo 1,5 minuta. Yuanjiajie se nalazi u severnom uglu Nacionalnog parka Zhangjiajie. Ova oblast je poznata i popularna po planini Aliluja, nazvanoj po Avatarovim plutajućim stenama. Nakon toga odlazimo do planine Tianzi. Tianzi je planina na severozapadu Vulingjuana. Gore na mesi, vidno polje je široko otvoreno i to je savršena lokacija za panoramski pogled na rezervat prirode, uživanje u parku Helong, Zapadnom moru. Spuštamo se do podnožja žičarom. Transfer do smeštaja.

Izlet obuhvata: povratni transfer, ulaznica, vožnja žičarom. 
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Zhangjiajie


10.dan (19.10.): Zhangjiajie – Guilin

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do železničke stanice i ukrcavanje u voz. Dolazak u Guilin i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.


11.dan (20.10.): Guilin

Slobodan dan ili fakultativni izlet Xianggong Hill i krstarenje rekom Xingping. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: XIANGGONG HILL I KRSTARENJE REKOM XINPING

Krećemo u jutarnjim časovima ka pećini Reed Flute. Duboka je oko 240 metara i duga 500 metara. Pećina ima veliki broj raznovrsnih izuzetnih stalagmita, stalaktita, kamenih stubova i kamenih zavesa, koji se formiraju od pre 180 miliona godina. Takođe je poznata i kao „Palata prirodne umetnosti“. Zatim odlazimo u Jangšuo, gde ćemo videti brdo Ksianggong. Zaustavićemo se kod reke Li odakle se pruža pogled na brdo Ksianggong gde ćemo napraviti nezaboravne fotografije. Nastavljamo dalje ka Xingpingu gde ćemo napraviti pauzu za ručak. Nakon pauze ukrcavamo se u male čamce i odlazimo do brda Nine horses. Vožnja brodom traje oko 50 minuta. Iskrcavamo se  u Xingping i odlazimo do mesta Yangshuo gde ćemo lutati ulicama. U dogovoreno vreme povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: povratni transfer, ulaznice, vožnja čamcima, ručak.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Guilin12.dan (21.10.): Guilin

Slobodan dan ili fakultativni izlet pirinčana polja Longji i selo Pingan. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: PIRINČANA POLJA LONGJI I SELO PINGAN

Krećemo u jutarnjim časovima. Naša prva stanica su Huangluo, gde žive Yao žene koje puštaju kosu do spektakularne dužine – neke i do 2 metra! Saznaćemo više o Yao načinu života ovde, pre nego što nastavimo dalje do sela Pingan, smeštenog među blistavim terasama od pirinča u Longđiju, koje je još uvek dom tradicionalnih drvenih kuća, gde manjine Zhuang i Yao čuvaju svoja polja vekovima. Nakon pauze za ručak nastavljamo ka pirinčanim terasama, gde ćemo čuti priču o tome kako su ovi zadivljujući pejzaži nastajali tokom mnogo vekova dok su meštani klesali polja sa vrtoglavih padina Longđija. U dogovoreno vreme povratak u Guilin.

Izlet obuhvata: povratni transfer, ulaznice, 
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Guilin


13.dan (22.10.): Guilin – Šangaj

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let za Šangaj. Dolazak u Šangaj i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. U dogovoru sa vodičem prošetaćemo do ulice Nandjing –  najčuvenija šoping ulica ovog grada i šetališta uz reku The Bund odakle se pruža pogled na futuristički kvart Pudong i nebodere koji ga krase. Noćenje.14.dan (23.10.): Šangaj

Slobodan dan ili fakultativni izlet razgledanje Šangaja. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE ŠANGAJA

Naša prva stanica je Trg Naroda – centar Šangaja i prelep zeleni park. Nastavljamo dalje do Francuske koncesije, dela grada koji je zadržao izgled iz perioda kada je Šangaj bio pod kolonijalnim vlastima. Neobična arhitektura u Evropskom stilu daje poseban šmek ovom delu Šangaja. Čekamo da krene da pada mrak i upućujemo se preko reke u Pudong. Kao da smo otišli u budućnost – šareni neboderi, neonska svetla… Kao šlag na tortu: penjemo se na najviši vidikovac na svetu, na 100-ti sprat zgrade SWFC-a odakle se pruža nestvaran pogled

Izlet obuhvata: karte za metro, ulaznicu za zgradu SWFC (100-ti sprat).
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Šangaj


15.dan (24.10.): Šangaj

Slobodan dan za individualno istraživanje grada i finalnu kupovinu suvenira. U večernjim časovima napuštamo smeštaj i transfer do aerodroma.


16.dan (25.10.): Šangaj – Doha – Beograd

Let iz Šangaja je u 00:35h, broj leta QR871. Sletanje u Dohu u 04:50h. Pauza između letova je 2h i 35 minuta. Nastavak leta za Beograd u 07:25h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 11:40h. Kraj programa.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: PEKING
PEKING, KINA od 11.10. do 15.10.2024.

Howard Johnson Paragon Hotel Beijing 4* – Hotel se nalazi na 100 metara od metro stanice i 3.4km od centra. Sobe u hotelu su: jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room) i četvorokrevetne sobe (quadruple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, sef i klima uređaj. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje.

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: SIAN
SIAN, KINA od 15.10. do 17.10.2024.

Holiday Inn Express Xi’an Bell Tower, an IHG Hotel 3* – Hotel se nalazi na 1km od centr.  Sobe u hotelu su: jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i standardnim krevetom i četvorokrevetne sobe (quadruple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, sef i klima uređaj. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: ZHANGJIAJIE
ZHANGJIAJIE, KINA od 17.10. do 19.10.2024.

Zhangjiajie Metropolo Hotel 4*  – Hotel se nalazi na 1.8km od centra. Sobe u hotelu su: jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room).  Svaka soba poseduje sopstveno kupatilom, klima uredjaj, sef i TV. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).
Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: GUILIN
GUILIN, KINA od 19.10. do 22.10.2024.

Holiday Inn Express Guilin City Center, an IHG Hotel 4* – Hotel se nalazi na 100 metara od centra. Hotel poseduje restoran. Sobe u hotelu su: jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i standardnim krevetom. Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: ŠANGAJ
ŠANGAJ, KINA od 22.10. do 24.10.2024.

SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund 3*– Hotel se nalazi na 800 metara od centra. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje.

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~PROMOCIJA~

Povodom 18. rođendana agencije!

Zbog velikog interesovanja  i zahteva Manga putnika, period za prijavu po promo cenama produžen je do 23.05.2024.


Period putovanja: od 17.05. do 30.03.2025.


Odaberite Vašu Manga avanturu i do 23.05.2024. rezervišite svoje mesto po najpovoljnijoj ceni!


1. Za prijave u toku promo perioda na izražene cene aranžmana odobravamo dodatni popust: od 200€ za uplate u celosti & od 100€ za uplate avansa od 500€ ili 200€!

2. Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!


~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u 1/2, 1/2+1 ili 1/3 sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 23.05. ~

2899€ 2499€ – 200€

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 2599€ – 100€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 2699€ – 100€ ~


PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!


DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 550€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 220€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 550€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 330€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Napomena: Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i dinamika plaćanja.

NAČINI PLAĆANJA:
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
– Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd -Peking / Šangaj -Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 23kg i ručnim prtljagom 7kg
– Avio prevoz redovna linija (Peking – Sian – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Avio prevoz redovna linija (Sian – Zhangjiajie – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Avio prevoz redovna linija (Guilin – Šangaj – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Sve obilaske po programu puta
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto, voz)
Smeštaj u Pekingu u hotelu 4* na bazi 4 noćenja (1/2 sobe)
Smeštaj u Sianu u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Smeštaj u Zhangjiajie-u u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 sobe)
Smeštaj u Guilinu u hotelu 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
Smeštaj u Šangaju u hotelu 3* na bazi 2 noćenja  (1/2 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vođstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za Kinu ( Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana u Brazilu)
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje.

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA: Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa putovanja. Realizuje ih lokalna agencija. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane lokalne agencije ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Rezervisane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, s obzirom na to da se realizuju od strane lokalnih agencija.

PEKING: RAZGLEDANJE PEKINGA – 40€
PEKING: HRAM NEBA I LETNJA PALATA – 40€
PEKING: KINESKI ZID – 115€
SIAN: TERAKOTA RATNICI – 50€
ZHANGJIAJIE: NACIONALNI PARK ZHANGJIAJIE – 115€
GUILIN:
XIANGGONG HILL I KRSTARENJE REKOM XINPING – 150€
GUILIN:
PIRINČANA POLJA LONGJI I SELO PINGAN – 90€
ŠANGAJ:
RAZGLEDANJE ŠANGAJA – 40€

VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Viza za Kinu nije potrebna za vlasnike crvenih biometrijskih pasoša za turistički boravak do 30 dana.

Dokumenta potrebna za putovanje u Kinu:

1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja.

COVID-19 uslovi ulaska

Putnici sa simptomima COVID-19 će biti testirani. U slučaju pozitivnog testa putnici će morati u samoizolaciju.

NAPOMENE:

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave.
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.


PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs