SEJŠELI MIX 10 DANA 07.08.

SEJŠELI

10 DANA / 7 NOĆI

MAHE – PRASLIN

07.08 – 16.08.2024. / od 1649€


Sejšeli, bogati netaknutim prirodnim lepotama, koji kao da su izolovani od sveta, pravo su mesto da zaboravite na sve i prepustite se uživanju. Mesto preplitanja i spajanja kultura iz celog sveta. Zemlja se odlikuje živopisnim plažama sa sitnim belim puderastim peskom, tirkiznom bojom indijskog okeana, koralnim grebenima i gustim pitomim tropskim šumama. Sve to zajedno čini ovaj arhipelag vanredno lepim i privlačnim. Pored ostrva Mahe, najpoznatija su ostrva Praslin i La Digue. Scenografija izuzetne i očaravajuće prirodne lepote, mira i tišine, gde je hedonizam način života i gde je moguće gotovo sasvim zaboraviti na vreme… želimo Vam da doživite Sejšele!


PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (07.08.): Beograd – Doha 

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Dohu u  13:20h, broj leta QR232. Sletanje u 19:15h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 7h i 30 minuta.


2.dan (08.08.): Doha – Mahe

Nastavak leta za Mahe u 02:45h, broj leta QR697. Sletanje na ostrvo Mahe u 08:30h. Nakon graničnih formalnosti sledi transfer do smeštaja na ostrvu Mahe – najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i bujnom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode, koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u Raju. Dolazak i check in u smeštaj. U dogovoreno vreme sledi info-sastanak sa vodičem i bliže upoznavanje planiranih aktivnosti za naredne dane, nakon čega odlazimo do plaže Beau Vallon, gde ćemo se opustiti uz zvuke indijskog okeana i tople sunčeve zrake. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima predlažemo fakultativni odlazak na plažu Sunset, gde ćemo dočekati spektakularni zalazak sunca kakav se samo na Sejšelima može doživeti. Povratak u smeštaj. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: PLAŽA SUNSET

U popodnevnim satima, krećemo na fakultativni izlet na plažu Sanset (Sunset), gde ćemo uz svež kokos i koktele dočekati spektakularni zalazak sunca, kakav se verovatno može doživeti samo na Sejšelima. Kupanje i uživanje na belom pesku. U dogovoreno vreme, povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni transfer i uslugu vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i piće
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe3.dan (09.08.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet Eden vidikovac, Nacionalni park Morne, Sauzier vodopad i plaža Port Launay. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: NACIONALNI PARK MORNE + VIDIKOVAC EDEN + VODOPAD SAUZIER + PLAŽA PORT LAUNAY

U jutarnjim satima, nakon doručka, polazimo u vožnju kroz Nacionalni park Morne, najveći na Sejšelima, poznat po bujnoj, zelenoj tropskoj šumi. Morne je planinski venac, čija najviša tačka dostiže visinu od 905 metara. Usput, pravimo kratku pauzu za fotografisanje na vidikovcu Eden, najpoznatijem vidikovcu ostrva Mahe, odakle se glavni grad Sejšela, Viktorija (Victoria), vidi kao na dlanu. Krivudavim putem nastavljamo dalje kroz bajkovite planinske krajolike, i stižemo na mesto odakle krećemo u obilazak vodopada Sozije (Sauzier). Dok zraci sunca pronalaze svoj put kroz guste krošnje tropske šume i maglom pokrivene plantaže čaja, stvarajući neopisivu čaroliju, prateći huk vode, uređenom stazom stižemo do vodopada skrivenog u srcu džungle. Sledi osveženje i plivanje u prirodnom bazenu ovog vodopada, u mirnom okruženju tropske šume. Put nas vodi do plaže smaragdne boje vode, Por Lone (Port Launay), okružene prirodnim hladom tropskog rastinja i palmi.  Za one željne avanture i adrenalina, predlažemo fakultativni ZIP line (uz doplatu), koji se nalazi u blizini ove plaže. U kasnim popodnevnim satima, povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni minibus transfer, ulaznicu za vodopad Sauzier i uslugu vodiča. Napomena: za one željne avanture i adrenalina, predlažemo ZIP line u blizini plaže (uz doplatu od oko 60€)
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe4.dan (10.08.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet razgledanje Viktorije – Anse Soleil beach – Petit Anse beach. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET:  VIKTORIJA RAZGLEDANJE + PLAŽA ANSE SOLEIL + PLAŽA PETITE ANSE 

Nakon doručka, krećemo u obilazak najmanje prestonice na svetu, šarmantnog gradića Viktorije (Victoria). Tokom pešačke ture po gradskom jezgru, imaćemo priliku da vidimo zaštitni znak Sejšela, simpatičnu, umanjenu verziju londonskog Big Bena. Nastavljamo dalje ka hindu hramu Arulmigu Navasakti Vinayagar Temple, koji je posvećen bogu sigurnosti i prosperiteta, i zatim ka najvećoj katoličkoj crkvi na Sejšelima, Katedrali Bezgrešnog Začeća (Cathedrale de l’Immaculee Conception de Victoria). Crkva  sazidana od granita, okružena je prelepim dvorištem i važi za verovatno najimpresivniju građevinu na Sejšelima. Zatim posećujemo lokalnu pijacu Selvin Klark (Selwin Clark), koja će mirisima i bojama zadovoljiti sva čula, i gde ćemo imati priliku da se upoznamo s kreolskim običajima i čuti priče o svakodnevnom životu lokalnog stanovništva. Nakon obilaska Viktorije, put nas dalje vodi do plaže Ans Solej (Anse Soleil), gde ćemo nastaviti s uživanjem na pesku i kupanjem u tirkiznom moru. Preporučujemo da u lokalnom restoranu na ovoj plaži, po veoma pristupačnim cenama probate kreolske specijalitete. U dogovoreno vreme, krećemo do plaže Pti Ans (Petite Anse), jedne od najlepših na ostrvu Mahe, koja se nalazi u sklopu hotela “Four Seasons Resort Seychelles”. Oni koji žele da se sklone od sunca, zaklon mogu potražiti u prirodnom hladu tropskog rastinja i palmi. U popodnevnim satima, povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: povratni minibus transfer, pešačku turu – razgledanje prestonice Sejšela – Viktorija, uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i piće.
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe5.dan (11.08.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet razgledanje Marine park – Moyenne island – Cerf island. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: MARINE PARK - OSTRVO MOYENNE - OSTRVO CERF

U jutarnjim časovima, krećemo na izlet. Transfer do luke, gde se ukcravamo na brod i krećemo u plovidu. Oko 20 minuta vožnje od ostrva Mahe, stižemo u prvi nacionalni park u zapadnom Indijskom okeanu – Sainte Anne Marine National Park. Osnovan 1973, ovaj dragulj prirode poznat je po raznolikom podvodnom svetu, i prelepim plažama. Park obuhvata šest malih ostrva, među kojima su Serf (Cerf) i Mojen (Moyenne), i mesto je gde mogu da se vide veličanstveni koralni vrtovi, polja morske trave i ribe najrazličitijih boja, šara, oblika i veličina. Ove vode, privlače ljubitelje ronjenja i snorkelinga iz čitavog sveta. Dan započinjemo vožnjom brodićem i odlaskom u pravi mali tropski raj, ostrvo Mojen (Moyenne), malo privatno ostrvo u okviru nacionalnog parka. Imaćemo priliku da posetimo centar za zaštitu ugroženih vrsta morskih kornjača, i da boravimo u okruženju ovih predivnih životinja. Nakon obilaska ostrva, odlazimo na snorkeling, svet prepun raskošnih boja i oblika. Izlet ćemo završiti ručkom na plaži na ostrvu Serf (Cerf), nakon čega ćemo se uputiti nazad u luku na ostrvu Mahe, a zatim ka zalivu Bo Valon (Beau Vallon), i smeštaju. Povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni autobuski transfer, povratni brodski prevoz između ostrva (glass bottom), dve flašice vode, ulaznice za Moyenne ostrvo, opremu za snorkling, ručak na bazi švedskog stola na ostrvu Cerf i uslugu vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i piće
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe6.dan (12.08.): Mahe – Praslin

Nakon doručka sledi check out iz soba i u dogovoreno vreme sledi transfer do luke gde se ukrcavamo na brod za ostrvo Praslin na kome se nalaze neke od najlepših plaža na svetu. Dolazak na Praslin i transfer do smeštaja. Ostrvo je manje i rustičnije od Mahea i na njemu se nalazi najlepša plaža na Sejšelima. Ostatak dana uživamo u slobodnom vremenu i istraživanju okoline ili predlažemo fakultativni odlazak do Anse Lazio plaže koja važi za najlepšu plažu na svetu. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: ANSE LAZIO PLAŽA

Krećemo ka plaži Ans Lacio (Anse Lazio), koja važi za jednu od najlepšiih plaža na svetu, i do koje nas očekuje oko 30 minuta vožnje. Odmaramo se uživajući na mekanom, belom pesku, okruženi fascinantnim, oblim granitnim stenama i visokim, vitkim palmama. Pravimo nezaboravne fotografije i kupamo se u tirkizno plavoj vodi, u ovom malom raju na zemlji. Ostajemo na plaži do samog zalaska sunca, a zatim se vraćamo u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni autobuski transfer i uslugu vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin


7.dan (13.08.): Praslin

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak ostrva Praslin – plaža Anse Georgette i Valle de Mai. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: VALLE DE MAI + ANSE GEORGETTE

Ostrvo Praslin je dom praistorijske šume, misterioznog rezervata prirode Vale d’ Mai (Vallée de Mai Nature Reserve), prvoklasne botaničke senzacije koju je zaštito Unesko. U pratnji vodiča, provlačimo se kroz gustu, tropsku vegetaciju uz pesmu endemskih vrsta ptica, i uživamo u energiji zapanjujuće prirode. U ovom smaragdno-zelenom raju neobično zanimljive flore i faune, videćemo retku vrstu sejšelske palme (Coco de mer), koja se može pronaći samo na Sejšelima i čije seme neobičnog oblika važi za najveće na svetu. Ova vrsta, jedna je od pet endemskih vrsta palmi, na Sejšelima. Ukoliko budemo imali sreću, ugledaćemo i endemske vrste životinja, kao što su sejšelski crni papagaj, tri vrste bronzanih gekona, plave golubove, bulbule, sunčane ptice, salangane, sejšelske rovaše, tigraste kameleone, žabe koje žive na drveću, slatkovodnie ribe i mnogobrojne beskičmenjake. Nakon završene posete, krećemo na prelepu plažu Ans Žoržet (Anse Georgette), koja se nalazi u sklopu luksuznog rizorta “Lemuria. Uživaćemo u nestvarnim bojama prirode, koje ovu plažu čine fascinantnom, i napraviti nezaboravne fotografije dok se kupamo u tirkizno plavoj vodi Indijskog okeana. Dok nam lokalci uz osmeh, na improvizovanim štandovima budu spremali šarenu voćnu salatu, uživaćemo na belom pesku u prirodnom hladu palmi. Slobodno vreme do polaska ka hotelu. U popodnevnim časovima, povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, ulaznicu za Valle de Mai, usluge vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i piće
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin8.dan (14.08.): Praslin

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet La Digue. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: LA DIGUE

U jutarnjim časovima odlazimo do luke, ukrcavamo na brodić i krećemo na ostrvo La Dig (La Digue). Ostrvo se nalazi nadomak koralnog grebena, i krase ga impresivna priroda i nestvarni pejzaži. Poput nekadašnjih istraživača, divimo se bezvremenim prizorima, gde je duh tradicije i dalje očuvan, a priroda i plaže su magične. Po pristizanju na ostrvo, sedamo na bicikle, vozimo se i istražujemo egzotične predele. Naša prva stanica je imanje L’Union Estate, bivša plantaža kokosa i vanile, gde ćemo imati priliku da vidimo i hranimo džinovske kornjače s arhipelaga Aldabra. Nakon ovog jedinstvenog iskustva, ostatak dana provešćemo na jednoj od najpoznatijih plaža u svetu, Ans Surs d’Aržon (Anse Source d’Argent). Okruženi impozantnim granitnim stenama, odmaramoćemo se na belom pesku i kupati u toploj i kristalno čistoj vodi Indijskog okreana. Maske za snorkeling, ovde su obavezne! Plivajući okruženi šarenim ribicama, imaćete utisak da se nalazite u džinovskom, egzotičnom akvarijumu. Slobodno vreme za istraživanje lokalnih plaža i uživanje u nestvarnim pejzažima. U dogovoreno vreme, povratak brodićem na ostrvo Praslin i transfer do smeštaja. Slobodno vreme.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, povratni brodski transfer, iznajmljivanje bicikala, ulaznicu za nacionalni park L’Union Estate i uslugu vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin9.dan (15.08.): Praslin – Mahe

Doručak. Pakujemo se, check out iz smeštaja, kofere ostavljamo u sobu za prtljag i imamo slobodno prepodne pred polazak na ostrvo Mahe. U dogovoreno vreme transfer do luke Praslin odakle brodom prelazimo na ostrvo Mahe. Transfer do aerodroma na ostrvu Mahe gde se čekiramo na let za Dohu. Let za Dohu je u 19:35h, broj leta QR 679. Sletanje u Dohu u 23:15h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 8h i 20 minuta.


10.dan (16.08.): Doha – Beograd

Avion za Beograd poleće u 07:35h, broj leta QR 231. Sletanje u Beograd u 12:20h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: MAHE
MAHE, SEJŠELI od 08.08. do 12.08.2024.

Sun Properties and Resort Hotel 3* – nalazi se na 300 metara od plaže Beau Vallon na ostrvu Mahe. Hotel nudi bazen, restoran i bar. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) i trokrevetne(triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: PRASLIN
PRASLIN, SEJŠELI od 12.08. do 15.08.2024.

Hotel Palm Beach 3* – nalazi se na Praslinu i smešten je na samoj plaži Grand Anse. Hotel sadrži bazen na otvorenom sa ležaljkama, restoran i bar. Hotel je građen u kolonijalnom stilu sa pogledom na Indijski okean. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room), trokrevetne(triple room) i četvorokrevetne(quadruple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. U neposrednoj blizini smeštaja nalazi se veliki broj prodavnica, restorana i fast food-ova.Usluga: noćenje sa doručkom(kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

 


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u 1/2, 1/2+1 ili 1/3 sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 12.07. ~

2099€ 1649€

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 1849€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 1899€ ~


Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!

Paket fakultativnih izleta (Dodatna pogodnost): Ukoliko se prilikom prijave odlučite za sve ponuđene fakultativne izlete, odobrava se popust u iznosu od 80€. Umesto 430€ cena svih izleta u paketu je 350€.

PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!


DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 500€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 200€
Cena aranžmana za dete od 2 do 5.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 450€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 200€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Napomena: Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i dinamika plaćanja.

NAČINI PLAĆANJA:
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
– Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd- Mahe -Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
– Smeštaj  na ostrvu Mahe u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Smeštaj na ostrvu Praslin u  hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za Sejšele (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana na Sejšelima)
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
– Putno zdravstveni formular neophodan za ulazak na teritoriju Sejšela (10€) – podložno promeni

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA: Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

MAHE: SUNSET PLAŽA – 15€
MAHE:
EDEN VIDIKOVAC + NACIONALNI PARK MORNE + SAUZIER VODOPAD + PLAŽA PORT LAUNAY – 50€
MAHE: RAZGLEDANJE VIKTORIJE – ANSE SOLEIL BEACH – PETIT ANSE BEACH – 50€
MAHE: MARINE PARK – MOYENNE ISLAND – CERF ISLAND – 135€
PRASLIN: ANSE LAZIO 30€
PRASLIN: LA DIGUE 80€
PRASLIN: VALLE DE MAI + ANSE GEORGETTE 70€

VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Viza za Sejšele nije potrebna za vlasnike crvenih biometrijskih pasoša za turistički boravak do 90 dana.

Potrebna dokumentacija za putovanje:
1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
3) Popunjen putno-zdravstveni formular online. Nakon popunjavanja, neophodno je da dobijeni dokument odštampate i ponesete sa sobom na putovanje. Formular možete naći na linku

COVID-19 uslovi ulaska

Ukinute su sve mere ulaska u zemlju  vezane za Covid-19.

 

ZDRAVSTVENE OBAVEZE PUTNIKA:

Vakcinacija protiv žute groznice nije obavezna za ovo putovanje. Uslovi u pogledu vakcinacije se mogu promeniti i zavise od epidemiološke situacije u svakoj od zemalja. Savetujemo da za detaljnije informacije kontaktirate Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” ili nadležni institut u vašoj zemlji.

NAPOMENE: 

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave. 
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs