HONG KONG – FILIPINI NOVA GODINA 15 DANA 02.01.

HONG KONG – FILIPINI NOVA GODINA

15 DANA / 12 NOĆI

HONG KONG  – BORAKAJ – MANILA

02.01 – 16.01.2025.

Manila – glavni grad Filipina, nalazi se na obali zaliva Manila. Poznat i kao biser Orijenta, jedna je od najuzbudljivijih svetskih prestonica, kosmpolitski i kameleonski grad sa  preko milion ipo stanovnika, dok  život u njemu teče 24 sata dnevno. Sa preko tri veka španske vladavine, Manila ima posebnu arhitekturu i nasledje, uključujući crkve, utvrdjenja i druge kolonijalne zgrade. Grad ima mnogo toga da ponudi, od najstarijih kineskih četvrti na svetu do veoma modernih noćnih klubova i tržišnih centara. Danas Manila vrvi od znatiželjnih putnika koji su ovde stigli u potrazi za nesvakidašnjim iskustvima. Za Filipince kažu da su hrišćanstvo dobili od Evropljana, pragmatičnost od Amerikanaca i spiritualnost od Azijata. Borakaj – ostrvo dugo 7 km, a široko svega 1 km, nalazi se 300 km južno od glavnog grada Filipina – Manile. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu. Na Borakaju može da se zaboravi i zanemari sve, osim života i uživanja. Poznato po kristalno čistom moru i legendarno belom pesku, ostrvo i njegove plaže nagradjivane su nekoliko puta. Obala Borakaja je nestvarno lepa, sa belim peskom, čistim morem, jedinstvenim zalascima sunca i ribarskim čamcima usidrenim u moru.Osetite Hong Kong i sve njegove boje, zvukove, atmosferu i paradokse. Stare hramove na koje niotkuda naidjete u betonskoj raskoši nebodera, arhitekturu kolonijalnog perioda i najmodernije solitere projektovane po feng shui principima, zavučene barove sa fenomenalnom muzikom, gradske parkove sa gomilom mačaka, iznenadne kiše, ogromne gužve u kojima postoji red, bez stresa, žurbe i pometnje. Hong Kong je mesto kao odvojeno od planete, svih standarda koji su nama poznati, jedinstven na njemu poseban način.


PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (02.01.): Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Avion za Dohu poleće u 11:55h, broj leta QR232. Pauza između letova je 7h i 45 minuta.


2.dan (03.01.): Doha – Hong Kong

Nastavak leta za Hong Kong u 02:35h, broj leta QR818. Sletanje u Hong Kong u 15:10h po lokalnom vremenu. Nakong graničnih formalnosti transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. ina je sama po sebi izdvojena, okrećući se napretku i u koracima ispred ostatka sveta, tehnološki, industrijski i u svim ostalim sferama. Kada je kultura u pitanju možemo napraviti jednostavnu komparaciju samom činjenicom da dok se kineski car kupao u kupkama ljiljana, ostatak sveta se kretao na četiri noge. Daleko ispred svih, nezavisno, Hong Kong stoji na svom mestu, hladno pozivajući sve ljude da ga istraže, okuse. Sa svojom subtropskom klimom, divnim pejzažima, bogatim noćnim životom I izvanrednom hranom, Hong Kong je pravi raj za turiste. Više od 25 miliona ljudi godišnje poseti ovaj grad I uživa u svemu što on može da ponudi. Ukoliko ne budete umorni i vreme to dozvoljava, predlažemo da u dogovoru sa vodičem prošetate Temple Street Night Market-om, popularnom ulicom bazarom, nazvanom po Tin Hau hramu, a samo mesto je toliko stopljeno sa lokalnom atmosferom koja je poslužila kao pozadina za mnoge nezaboravne filmove. Sitnice, elektronika, satovi, muška odeća, žad i antikviteti… Temple Street Night Market je trajan primer pozorišta i veselja na kineskom tržištu. Noćenje.3.dan (04.01.): Hong Kong

Slobodan dan ili fakultativni izlet razgledanje Hong Konga. Osetite Hong Kong i sve njegove boje, zvukove, atmosferu i paradokse. Stare hramove na koje niotkuda naidjete u betonskoj raskoši nebodera, arhitekturu kolonijalnog perioda i najmodernije solitere projektovane po feng shui principima, zavučene barove sa fenomenalnom muzikom, gradske parkove sa gomilom mačaka, iznenadne kiše, ogromne gužve u kojima postoji red, bez stresa, žurbe i pometnje. Hong Kong je mesto kao odvojeno od planete, svih standarda koji su nama poznati, jedinstven na njemu poseban način. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE HONG KONGA

Šetamo gradom i odlazimo na raskrsnicu između Queens Road i Pedder Street za koju se kaže da je najprometnija na svetu. Južno od Holliwood Road, videćemo najveću mrežu pokretnih stepenica, koje povezuju restorane, kafee, dizajnerske prodavnice i barove. Nastavljamo dalje do ‘’tehnološko-elektronske’’ ulice Kowloon. Pravimo pauzu za odmor i ručak. Predlažemo vam da ručate u nekom od kineskih restorana koji nude lokalne specijalitete. Nakon odmora odlazimo do botaničke bašte. Savršenstvo. Dalje nastavljamo do vrha Viktorija – planine sa koje pogledom možete uhvatiti blistavu luku i zelena brda daleke nove teritorije. Uživamo u jedinstvenom pogledu na grad gde ćemo napraviti i najbolje fotografije panorame Hong Konga. Izlet uključuje autobuski prevoz do vrha Viktorija (ukoliko želite, možete se popeti uspinjačom, cena povratne karte oko 10eur).

Izlet obuhvata: Karte za metro, vožnju brodom, karte za tramvaj i autobus i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Hong Kong


4.dan (05.01.): Hong Kong

Slobodan dan ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet razgledanje Hong Konga 2. Verujemo da svako od nas iz bilo kog grada koji poseti ima potrebu da sa sobom ponese sitnicu koja će buditi lepa sećanja. Za sve koji ostaju u Hong kongu preporučujemo obilazak jedne od najvećih i najprometnijih pijaca na svetu- Ladies Market, gde ćete verovatno pronaći nešto vredno, jer sama pijaca broji preko 100 tezgi sa odećom i suvenirima. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE HONG KONGA 2

 

Izlet obuhvata: Povratni transfer, uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Hong Kong5.dan (06.01.): Hong Kong – Borakaj

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Borakaj sa usputnim presedanjem. Po dolasku na aerodrom, uzimamo stvari i transfer brodićem do ostrva Borakaj (10 minuta). Transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Uživanje može da počne… 


5 – 11.dan (06.01 – 12.01.): Borakaj

Borakaj je ostrvo dugo 7 km, a široko svega 1 km. Nalazi se 300 km južno od glavnog grada Filipina – Manile. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu, ostrvo i njegove plaže nagradjivane su nekoliko puta. Obala Borakay-a je nestvarno lepa, sa belim peskom i čistim morem. Najpoznatija plaža na ostrvu – White beach – duž koje se nižu hoteli, barovi, klubovi, restorani i prodavnice jedna je od najlepših na Borakayu. Fakultativno ćemo posetiti Pukka beach do koje ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom. Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme… ovo mesto ima neverovatnu energiju, koju vam nesebično šalje.

Osim blistavo lepih plaža Borokay vam može ponuditi adrenalinske sportove i sportove na vodi, podvodne pećine – Crystal Cove, Willy greben, možete roniti ili gnjuriti i družiti se pod vodom sa tropskim šarenim ribicama i koralima, posetiti muzej morskih školjki, farmu leptira… Za romantične duše, pred zalazak sunca možete otploviti brodićem malo dalje od ostrva i sa društvom ili partnerom uživati u zalasku sunca i crveno-ljubičasto-narandžasto-purpurnom nebu uz čašu (ili flašu vina), sa ili bez večere / na vama je.

Na Borakay-u možete pronaći sve kuhinje sveta, a takodje i lokalne specijalitete. Stolovi su poredjani na White beach-u, na pesku, a nastrešnice restorančića su napravljene od palminih listova. Nemoguće je da, bilo preko dana ili tokom noći, dok šetate, istražujete i uživate u gastronomiji Borakay-a, ne zastanete i primirite se kako bi uživali u svemu što vas okružuje.

Noću se pale se baklje na plažama, kafići i barovi se polako pune, postavljaju se stolovi za večere, pretežno svežu ribu kao i plodove mora (škampe, školjke, krabe, jastoge) i šta god da želite samo pokažete i to se na licu mesta sprema za vas. Preporučili bi vam da probate račiće u sosu od topljenog sira ili jastoga u limunovom sosu. Vrhunska hrana… 4 noćenja.

FAKULTATIVNI IZLET: KRSTARENJE OKO OSTRVA I PLAŽA PUKKA

Pukka beach je po nama najlepša plaža Borakaya, na koju ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom. Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme. Videćete, ovo mesto ima neviđenu energiju, koju vam nesebično šalje.

Izlet obuhvata: Vožnju brodićem i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Borakaj11.dan (12.01.): Borakaj – Manila

Napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Manilu. Sletanje i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.


12.dan (13.01.): Manila

Slobodan dan ili fakultativni izlet razgledanje Manile. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE MANILE

 U prepodnevnim časovima krećemo u obilazak grada. Videćemo Fort Santiago, ukrašen prelepim baštama. Ova tvrđava je bila bastion odbrane kolonijalne Manile i prilaza sa Pasig reke. Nadaleko je poznata i kao mesto gde je bio utamničen Hoze Rizal, filipinski nacionalni heroj i pionir revolucionarne misli. Potom ćemo prošetati ulicama Intramurosa koje su i dalje ovenčane duhom španske kolonijalne epohe. Intramuros je vekovima bio srce španske političke, religijske i vojne modi u regionu. Mada neki delovi i dalje imaju prilično rustičan izgled, aktivno se radi na obnovi ovog istorijskog jezgra grada.

Izlet obuhvata: Prevoz kombijem, ulaznice za lokalite i uslugu vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Manila


13.dan (14.01.): Manila

Slobodan dan ili  fakultativni izlet na Taal Vulkan. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: TAAL VULKAN

Tagaitai je gradić koji se nalazi na nekih 700m iznad nivoa mora i predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija na Filipinima. Najveća atrakcija grada svakako jeste Tall jezero, koje se nalazi u sklopu Tall vulkana, jednog od najmanjih aktivnih vulkana na svetu. Sa vulkana se pruža nestvaran pogled na okolinu jezera i malo jezero koje se nalazi unutar vulkanskog kratera. Trekking vulkanom traje oko 45 minuta.

Izlet obuhvata: Prevozi, brod, jahanje konja, vodiča konja, uslugu vodiča i ručak.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Manila


14.dan (15.01.): Manila – Doha

Napuštamo sobe. Slobodan dan za individualno istraživanje i finalnu kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Dohu u 23:50h, broj leta QR929.


15.dan (16.01.): Doha – Beograd

Sletanje u Dohu u 04:40h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 2h i 40 minuta. Poletanje aviona iz Dohe u 07:20h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 10:55h. Kraj programa.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: HONG KONG
HONG KONG, KINA od 03.01 do 06.01.2025.

Eco Tree Hotel Causeway Bay 4* objekat je udaljen 1,1 km od mesta Hisan Place, 600m od parka Victoria. Hotel poseduje fitnes centar. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe (triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo i klima uređaj. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje.

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: BORAKAJ
BORAKAJ, FILIPINI od 06.01. do 12.01.2025.

Red Coconut Beach Hotel Boracay 3* – Hotel se nalazi na poznatoj plaži White beach (Station 2), 600m od centra mesta. Hotel poseduje bazen na otvorenom i restoran. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe (triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: MANILA
MANILA, FILIPINI od 12.01 do 15.01.2025.

City Garden Hotel Makati 4* – nalazi se u delu grada koji se naziva Makati, na 6.1km od centra grada. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i jednim zasebnim ležajem (triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje.

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~PROMOCIJA~

Povodom 18. rođendana agencije!

Zbog velikog interesovanja  i zahteva Manga putnika, period za prijavu po promo cenama produžen je do 23.05.2024.


Period putovanja: od 17.05. do 30.03.2025.


Odaberite Vašu Manga avanturu i do 23.05.2024. rezervišite svoje mesto po najpovoljnijoj ceni!


1. Za prijave u toku promo perioda na izražene cene aranžmana odobravamo dodatni popust: od 200€ za uplate u celosti & od 100€ za uplate avansa od 500€ ili 200€!

2. Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!

3. Paket fakultativnih izleta (Dodatna pogodnost): Ukoliko se prilikom prijave odlučite za sve ponuđene fakultativne izlete, odobrava se popust u iznosu od 65€. 


~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u 1/2, 1/2+1 ili 1/3 sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 23.05. ~

2899€ 2499€ – 200€

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 2599€ – 100€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 2699€ – 100€ ~


PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!


DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 750€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 400€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 750€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 400€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Napomena: Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i dinamika plaćanja.

NAČINI PLAĆANJA:
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
– Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Hong Kong/Manila-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Avio prevoz redovna linija (Hong Kong – Borakaj sa presedanjem u Manili- ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Avio prevoz redovna linija (Borakaj – Manila – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg 
– Sve obilaske po programu puta
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
Smeštaj u Hong Kongu u hotelu 4* na bazi 3 noćenja (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
Smeštaj na ostrvu Borakaj u hotelu 3* na bazi 6 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
Smeštaj u Manili u hotelu 4* na bazi 3 noćenja (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za Filipine (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša je potrebna viza)
– Vizu za Hong Kong (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza)
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje.

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA: Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

HONG KONG: RAZGLEDANJE HONG KONGA 1 – 90€
HONG KONG: RAZGLEDANJE HONG KONGA 2 – 75€
BORAKAJ: KRSTARENJE OKO OSTRVA I PUKKA PLAŽA  – 50€
MANILA: TAAL VULKAN – 100€
MANILA:
RAZGLEDANJE GRADA – 25€

VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

HONG KONG

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Državljani Republike Srbije, vlasnici crvenih biometrijskih pasoša, mogu putovati u Hong Kong bez vize za boravak do 90 dana.

Potrebna dokumentacija za putovanje:
1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

COVID-19 uslovi ulaska

Ukinute su sve mere ulaska u zemlju vezane za Covid-19.

FILIPINI

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Državljani Republike Srbije, vlasnici crvenih biometrijskih pasoša, vizu za Filipine moraju obezbediti pre putovanja. 

Potrebna dokumentacija za putovanje:
1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
3) Turistička viza
4) Popunjen online putno-zdravstveni formular najkasnije 72h pre puta.  Formular se popunjava na linku.

Potrebna dokumentacija za viziranje:
1) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
2) Dve (2) fotografije ne starije od šest (6) meseci, formata 30 × 35 mm
3) Potvrda o zaposlenju na engleskom jeziku (izdata na memorandumu firme, sa opisom pozicije i prosekom zarade za poslednjih 6 meseci) ili dokaz o finansijskoj sposobnosti (potvrda iz banke na engleskom jeziku na iznos sredstava koji pokriva najmanje 50 US dolara po predviđenom danu boravka)
4) Jedan (1) popunjen i potpisan primerak FA Form 2-A (formular zahteva za vizu)
5) Originalna potvrda policije iz kaznene evidencije o nekažnjavanju (sa zvaničnim prevodom na engleski jezik od strane sudskog tumača), koja ne sme biti starija od 6 meseci;
6) Fotokopija avio karte (povratna karta sa datumom povratka ne kasnijim od pedeset devet (59) dana od datuma dolaska na Filipine). (obezbedjuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
6) Rezervacija hotelskog smeštaja za ceo period boravka na Filipinima. (obezbedjuje agencija za putnike prijavljene za putovanje)
7) Taksa za vizu i uslugu viziranja – 7200rsd  (uplata preko žiro  računa ili u gotovini)

COVID-19 uslovi ulaska
Ukinute su sve mere ulaska u zemlju vezane za Covid-19.

ZDRAVSTVENE OBAVEZE PUTNIKA:

Vakcinacija protiv žute groznice nije obavezna za ovo putovanje. Uslovi u pogledu vakcinacije se mogu promeniti i zavise od epidemiološke situacije u svakoj od zemalja. Savetujemo da za detaljnije informacije kontaktirate Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” ili nadležni institut u vašoj zemlji.

NAPOMENE: 

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave. 
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs