ZAPADNA OBALA SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA 12 DANA 15.03.

ZAPADNA OBALA SAD

LOS ANĐELES – LAS VEGAS – SAN FRANCISKO

12 DANA / 10 NOĆI
15.03 – 26.03.2025.


Veliki broj umetnika preko filmova i fotografija pokušavali su da dočaraju veličinu, lepotu i raznolikost Kalifornije. Donekle su i uspeli, medjutim Zapadnu obalu Amerike morate lično iskusiti. Prava je riznica neverovatnih prirodnih lepota, fascinantne istorije i dinamičnih gradova. Ova dvonedeljna turneja Zapadnom obalom Amerike uključuje najbitnije tačke i destinacije koje morate posetiti bar jednom u životu. Doživite Vegas u punom sjaju i kiču, sjaj i glamur Los Andjelesa, vožnju bajkovitim ulicama San Franciska, uživajte u vrhunskoj meksičkoj hrani San Diega, osetite život na plažama Kalifornije, opustite se medju sekvojama u nacionalnom parku Muir, iskusite kanjon reke Kolorado – Grand Canyon i šetajte obodom kanjona, posetite najozloglašeniji zatvor Alkatraz, provozajte se biciklom preko čuvenog mosta Golden Gate… Ovo dvonedeljno putovanje praznik je za dušu. Ovo dobro izbalansirano i uzbudljivo putovanje će vas napuniti energijom i znanjem. Budite spremni na to da ćete poželeti da se vratite po još. Dozvolite nam da Vam pokažemo najbolje od zapadne Amerike!


PLAN I PROGRAM PUTA:

1. dan (15.03.): Beograd – Amsterdam – Los Anđeles

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let do Amsterdama u 06:00h, broj leta KL1982. Sletanje u Amsterdam u 08:35h po lokalnom vremenu. Pauza između letova 1h i 5 minuta. Nastavak leta za Los Anđeles u 09:40h, broj leta KL601. Sletanje u Los Anđeles u 12:45h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smeštaj. Los Andjeles je jedan od najpoznatijih gradova na svetu  i jedan od najvažnijih globalnih centara poduzetništva, medjunarodne trgovine, zabave, kulture, medija, mode, nauke, tehnologije i obrazovanja. LA ima nekoliko nadimaka. Najpoznatiji je “City of Angels”. Manje poznati su “Big Orange”,  “City of Flowers and Sunshine” i “LA LA Land”. Slobodno vreme za odmor i privikavanje na urbanu džunglu. Noćenje.


2.dan (16.03.): Los Anđeles

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet razgledanje Los Anđelesa. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE LOS ANĐELESA

 Fakultativni obilazak „Grada Anđela“ u pratnji vodiča (pešačka tura) i to: Beverly Hills – dom mnogih poznatih ličnosti, nalazi se između Los Anđelesa i Zapadnog Holivuda, poznat i po tome što se u njemu nalazi ulica Rodeo Drajv sa luksuznim radnjama, zatim Hollywood – rodno mesto američke filmske industrije u kome se nalaze najpoznatiji filmski studiji, prepoznatljiv po velikom belom natpisu Hollywood, Walk of Fame – poznat po preko 2600 zvezda posvećenih istaknutim umetnicima za doprinos industriji zabave, koje se nalaze na 2km dugačkom trotoaru Holivud bulevara.

Izlet obuhvata: predstavnika agencije.
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Los Anđeles


3.dan (17.03.): Los Anđeles

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet Univerzal studio Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: UNIVERZAL STUDIO

Univerzal studio – jedan od najčuvenijih filmskih studija na svetu,  gde ćete se upoznati sa procesom snimanja filmova i interesantnim i intrigantim pričama domaćina saznati malo poznate činjenice vezane za Holivudske zvezde i manje poznate filmske projekte. Osim posete studija, sve one koje zanima istorija kinematografije ili su pasionirani ljubitelji filma lokalni vodič će preporučiti nekoliko skrivenih atrakcija u neposrednoj blizini koje vredi posetiti. Hollywood ima mnoštvo muzeja i pozorišta posvećenih zlatnom dobu Hollywooda. Nakon obilaska slobodno vreme za samostalno istraživanje ovog dela grada.  Nezaobilazno je i za svaku preporuku uživanje u gastronomskim specijalitetima najpoznatijih svetskih kuhinja u nekom od brojnih restorana i obavezan šoping suvenira.

Izlet obuhvata:predstavnika agencije, povratni transfer i ulaznicu
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Los Anđeles4.dan (18.03.): Los Anđeles

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet San Diego. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: SAN DIEGO

San Diego – jedan od najlepših gradova Kalifornije. Jedan je od onih gradova u koji se zaljubite samo gledajući fotografiju. Nalazi se 200km južno od Los Andjelesa na samoj granici sa Meksikom. Inače, granični prelaz izmedju San Diega i Meksika važi za jedan od najprometnijih graničnih prelaza na svetu. Ovaj grad koji je u prošlosti bio u sastavu Meksika poznat je po najvećem vodenom kompleksu posvećenom morskom svetu – Sea World, jednom od najlepših Zoloških vrtova na svetu i po najboljim meksičkim restoranima u SAD. Posetićemo gradsko jezgro San Diega sa velikim brojem obnovljenih kolonijalnih gradjevina koje oživljavaju duh prošlih vremena, zatim Balboa park u kome se nalaze muzej umetnosti San Diego, Kulturni centar La Raza, pozorište Špansko selo i prirodnjački muzej – Casa de Balboa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme odlazak do poluostrva Koronado kako bismo uživali u prelepoj, peščanoj plaži i nestvarnom zalasku sunca. Film “Neki to vole vruće” sa Merlin Monro upravo je sniman na Koronadu nakon čega je i postalo turistička atrakcija San Diega. Uživamo u neverovatnom sprektru boja koje se kreće od roze, preko narandžaste do žute. Slušamo neizmenično tišinu i zvuk talasa… 

Izlet obuhvata:predstavnika agencije, povratni transfer.
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Los Anđeles


5.dan (19.03.): Los Anđeles – Las Vegas

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Las Vegas. Sletanje i transfer do smeštaja. Las Vegas – grad kocke, greha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas transfer do hotela i smeštaj u sobe. Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gde vrhunski svetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms…Noćenje.


6.dan (20.03.): Las Vegas

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet Kanjon reke Kolorado. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: KANJON REKE KOLORADO

Kanjon reke Kolorado, jedan je od Sedam svetskih čuda i jedan od najdubljih kanjona na svetu. Napuštamo Las Vegas i vozimo se kroz pustinju Mohava. Zaustavićemo se na kratko u šumi Joshua Tree kako bismo napravili fotografije jedinstvenih stabala i nakon toga nastavljamo dalje ka kanjonu i rezervatu Hualapai. Provešćemo oko 4 sata u samom kanjonu i videćemo Eagle Point, Guano Point i Hualapai ranč. Uz doplatu moguća je i šetnja po Grand canyon Skywalk-konstrukciji lociranoj na skoro 1500m iznad kanjona sa koje se pruža najlepši pogled na kanjon. Nakon pauze za ručak u povratku za Las Vegas videćemo Huverovu branu. 

Izlet obuhvata:predstavnika agencije, povratni transfer, ulaznicu.
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Las Vegas7.dan (21.03.): Las Vegas

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet Kaliko – grad duhova. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: KALIKO - GRAD DUHOVA

Kaliko je stari rudarski grad koji se nalazi u oblasti Visoke pustinje u oblasti San Bernardino i postoji još od 1881 godine. Sa svojih 500 rudnika, Kaliko je proizveo oko 20 miliona dolara u srebrnoj rudi tokom 12 godina. Kako je sredinom 1890-ih srebro izgubilo vrednost Kaliku je opala popularnost. Rudari su se spakovali i napustili grad, te je od tada Kaliko postao i Grad duhova. Walter Knott je 1950-ih kupio Kaliko, renovirao sve osim 5 zgrada kako bi izgledale kao iz 1880-ih. Brojni filmovi snimljeni su upravo u ovom gradu. Prošetaćemo gradom, obići ćemo stari rudnik srebra i voziti starim vagonom.

Izlet obuhvata:predstavnika agencije, povratni transfer, ulaznicu.
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: Las Vegas


8.dan (22.03.): Las Vegas – San Francisko

Budjenje i nakon check out-a transfer do aerodroma i let za San Francisko. Po sletanju predvidjen je transfer do hotela koji se nalazi na Union Square-u, turistima omiljenom kvartu San Franciska. San Francisko je metropola ponikla na negostoljubivom reljef.  U ne tako davnoj prošlosti celo područje grada, usled dramatičnih klimatskih uslova, krasile su visoke peščane dine nastale nanosima vetra. Ovim prostranstvima lutala su plemena Indijanaca nomada u skladu sa prirodom, sve do perioda zlatne groznice. Počelo se sa traženjem zlata u pesku, a završilo gradnjom na hiljadu kuća na peščanim dinama. Od prvobitno malog naselja, sa nekoliko stotina meksičkih ribara, u toku “zlatne groznice” za kratko vreme nastao je grad od 30.000 duša (bilo je manje od hiljadu žena). U to vreme, bilo je daleko više bordela nego crkava. To su bili sami počeci San Franciska, danas kosmopolitskog grada koji je isuviše svoj da bi se mogao uporedjivati sa bilo kojim drugim gradom u svetu. San Francisko je poznat kao grad sa najvećom koncentracijom organizacija kulture i umetnosti, ali i kao hram gastronomije. Danas San Francisko ima oko 850 000 stanovnika i podeljen je u desetine urbanih kvartova od kojih su najpoznatiji: Union skver – srce San Franciska. Nad trgom dominira obelisk trideset metara visok sa spomenikom admiralu Dewey (pobednik u ratu Amerike sa Meksikom). Trg je okružen luksuznim hotelima, trgovčkim radnjama, galerijama, kafićima i odličnim restoranima svih svetskih kuhinja, Mission distrikt – sa luksuznim kućama sa po dva ili tri sprata, gradjene u viktorijanskom stilu. Mnoge su preživele čuveni zemljotres 1906. god s obzirom da su drvene konstrukcije, Sunset distrikt – strambeni kvart u blizini okeana sa dugim nizovima jednospratnih zgrada podignutih na peščanim dinama.  U toku leta umotan u poznatu gustu maglu,  koja nastaje zbog velike razlike u temperaturi mora i kopna, Chinatown – najveća i najpoznatija kineska kolonija van azijskog kontinenta formirana za vrijeme “zlatne groznice” kada je više desetina hiljada Kineza pohrlilo u San Francisko, Market strit – glavna arterija grada. Ovo je mesto gde treba biti kad god se nešto važno i bitno dešava u gradu (parade, karnevali, povorke i proslave jubileja i praznika) itd. Smeštaj u hotel. Slobodno veče za individualne aktivnosti. Noćenje.9.dan (23.03.): San Francisko

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet razgledanje San Franciska. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: RAZGLEDANJE SAN FRANCISKA

Turu započinjemo vožnjom čuvenim Cable Car vozilom koje je nastalo davne 1873. god (nešto kao naš tramvaj). Vozimo se živopisnim ulivama San Franciska i zastajemo kako bismo izašli iz vozila i napravili fotografije sa najlepšeg gradskog vidikovca. Cable car nas dovozi do kvarta Fishermans Wharfu – stari deo grada, nekada poznat kao Mala Italija San Franciska. Ovde je smešteno više atrakcija, medju kojima su Muzej Madam Tiso, Musée Mécanique, Riplijev muzej Verovali ili ne i Trg Ghirardelli. Turu nastavljamo pešaka ka Molu 39 i uživamo u šetnji uz obalu Pacifika. Mol 39 nudi veliki broj restorana, kafića, unikatnih prodavnica i butika, kao i dešavanja poput uličnih performansa mladih umetnika koji akrobacijama mame osmehe prolaznika. Ovde se nalazi i veliki broj suvenirnica i šarenih tezgi sa raznoraznom hranom, te savetujemo da se počastite home made sladoledima, krofnicama ili američkim hot dogom. Videćete i mesto pokraj mola 39 poznatog po velikom broju foka koje su iz samo njima znanih razloga odabrale baš to mesto za svoj odmor i izležavanje na suncu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping u kvartu Fishermans Wharf. U dogovoreno vreme u popodnevnim satima sastanak grupe i zajednički povratak do hotela. U medjuvremenu, ukoliko je neko raspoložen i voljan da produži i nastavi obilazak atrakcija možemo dodatno ponuditi i fakultativnu posetu jednom od najčuvenijih zatvora na svetu – Alkatraz, u trajanju od 2h. Smešten je na istoimenom ostrvu u Zalivu San Franciska. Funkciju zatvora imao je punih trideset godina nakon čega je zatvoren. Godine 1973.  ponovo je otvoren, ali ovog puta kao nezaobilazna turistička atrakcija ovog kosmopolitskog grada. Alkatraz je poznat po svojim čuvenim zatvorenicima, od kojih je najpoznatiji bio Al Kapone. Nakon obilaska povratak na mesto sastanka grupe odakle svi zajedno krećemo put hotela.

Izlet obuhvata: kartu za cable car, predstavnika agencije
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: San Francisko


10.dan (24.03.): San Francisko

Slobodan dan za individualno istraživanje grada ili fakultativni izlet Nacionalni park Muir wood. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: NACIONALNI PARK MUIR WOOD

Odlazak do nacionalnog parka Muir Woods gde ćete imati priliku da vidite čuvene Sekvoje (najviše drveće na svetu) i otrovni hrast. Muir Wood je savršeno mesto za povezivanje sa prirodom nakon provedenog vremena u San Franicsku. Postoji nekoliko mesta na svetu na kojima ćete se osećati sićušnim a Muir Woods je definitivno jedno od njih, sa svojim masovnim stanovnicima, čuvenim sekvojama. Neverovatna raznolikost flore i faune učiniće posetu nezaboravnom. Nakon završenog obilaska odlazimo do mesta Sausalito. Sausalito je selo u mediteranskom stilu prošarano umetničkim galerijama i restoranima na obali. U dogovoreno vreme povratak za San Francisko.

Izlet obuhvata:povratni transfer, ulaznicu za Nacionalni park i predstavnika agencije.
Izlet ne obuhvata: napojnice (bakšiš) i obroke.
Izlet se realizuje iz mesta: San Francisko11.dan (25.03.): San Francisko – Amsterdam

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Amsterdam u 14:50h, broj leta KL606.


12.dan (26.03.): Amsterdam – Beograd

Sletanje u Amsterdam u 09:05h. Pauza između letova je 11h i 30 minuta. Nastavak leta za Beograd u 20:35h, broj leta KL1985. Sletanje u Beograd u 22:55h. Kraj programa.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: LOS ANĐELES
LOS ANĐELES, SAD od 15.03. do 19.03.2025.

Doubletree by Hilton Los Angeles Downtown 4* – hotel se nalazi na 200 metara od centra grada. U okviru hotela nalazi se  fitnes centar i bar.  Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i jednim zasebnim ležajem (triple room), četvorokrevetne sobe sa dva francuska ležaja (quadruple room). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: LAS VEGAS
LAS VEGAS, SAD od 19.03. do 22.03.2025.

SAHARA Las Vegas 4* – hotel se nalazi na 2.8km metara od centra grada. U okviru hotela nalazi se restoran, bazen na otvorenom i bar.  Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i jednim zasebnim ležajem (triple room), četvorokrevetne sobe sa dva francuska ležaja (quadruple room). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: SAN FRANCISKO
SAN FRANCISKO, SAD od 22.03. do 25.03.2025.

Riu Plaza Fisherman’s Wharf 4* – hotel se nalazi na 2.2km od centra grada u delu grada koji se naziva Fisherman’s Wharf. U okviru hotela nalazi se bazen i fitnes centar. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) ili dva odvojena ležaja (twin room), dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem (double room with extra bed), trokrevetne sobe sa francuskim ležajem i jednim zasebnim ležajem (triple room), četvorokrevetne sobe sa dva francuska ležaja (quadruple room). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u dvokrevetnoj sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 20.12. ~

3599€ 2999€ 

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 3199€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 3299€ ~


Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!


PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!


DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 1100€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 430€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 1100€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 640€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike odobrava se i obračunava cena aranžmana sa uključenim popustom (za uplatu aranžmana u celosti prilikom prijave) bez obzira na visinu uplaćenog avansa!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagođeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– Pri prijavi se plaća avans od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Nakon evidentiranja uplate, izrade ugovora i garancije putovanja potrebno je da putnik/nosilac ugovora, u roku od 48 sati isti potpiše u agenciji ili elektronski;
– Ostatak aranžmana plaća se u jednakim mesečnim ratama ili jedanput mesečno u iznosima koji putniku odgovaraju, uz napomenu da je obavezno da do 45 dana pre polaska bude uplaćeno po osobi sa ugovora minimum 1000€ (iznos za aviokarte/usluge ino partnera idr.), a najkasnije 20 dana pre polaska bude isplaćen celokupni iznos aranžmana.
Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i od blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
– Online platnim karticama (Master,Visa,Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro)
– Deponovanim čekovima građana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd- Los Anđeles / San Francisko -Beograd sa presedanjem u Amsterdamu – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Avio prevoz redovna linija (Los Anđeles – Las Vegas – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Avio prevoz redovna linija (Las Vegas – San Francisko – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Sve obilaske po programu puta
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od relacije i broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto, voz, metro, brod itd.)
Smeštaj u Los Anđelesu u  hotelu 4* na bazi 4 noćenja (1/2, 1/3 sobe)
Smeštaj u Las Vegasu u hotelu 4*na bazi 3 noćenja (1/2, 1/3 sobe)
Smeštaj u San Francisku u hotelu 4*na bazi 3 noćenja sa doručkom (1/2, 1/3 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vođstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za SAD 
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje.

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA: Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa putovanja. Realizuje ih lokalna agencija. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane lokalne agencije ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Rezervisane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, s obzirom na to da se realizuju od strane lokalnih agencija.

LOS ANĐELES: RAZGLEDANJE LOS ANĐELESA
LOS ANĐELES:
UNIVERZAL STUDIO
LOS ANĐELES:
SAN DIEGO
LAS VEGAS:
KANJON REKE KOLORADO
LAS VEGAS:
KALIKO GRAD DUHOVA
SAN FRANCISKO: RAZGLEDANJE SAN FRANCISKA-
SAN FRANCISKO: NACIONALNI PARK MUIR WOOD –


VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

JAPAN

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Državljani Republike Srbije, vlasnici crvenih biometrijskih pasoša, mogu putovati u Japan bez vize za boravak do 90 dana.

Potrebna dokumentacija za putovanje:

1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

COVID-19 uslovi ulaska

Ukunute su sve mere ulaska u zemlju vezane za Covid-19.

ZDRAVSTVENE OBAVEZE PUTNIKA:

Vakcinacija protiv žute groznice nije obavezna za ovo putovanje. Uslovi u pogledu vakcinacije se mogu promeniti i zavise od epidemiološke situacije u svakoj od zemalja. Savetujemo da za detaljnije informacije kontaktirate Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” ili nadležni institut u vašoj zemlji.

NAPOMENE: 

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave. 
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.


PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs