SEJŠELI MIX 10 DANA 14.06.

SEJŠELI

10 DANA / 7 NOĆI

MAHE – PRASLIN

14.06 – 23.06.2024.


Sejšeli, bogati netaknutim prirodnim lepotama, koji kao da su izolovani od sveta, pravo su mesto da zaboravite na sve i prepustite se uživanju. Mesto preplitanja i spajanja kultura iz celog sveta. Zemlja se odlikuje živopisnim plažama sa sitnim belim puderastim peskom, tirkiznom bojom indijskog okeana, koralnim grebenima i gustim pitomim tropskim šumama. Sve to zajedno čini ovaj arhipelag vanredno lepim i privlačnim. Pored ostrva Mahe, najpoznatija su ostrva Praslin i La Digue. Scenografija izuzetne i očaravajuće prirodne lepote, mira i tišine, gde je hedonizam način života i gde je moguće gotovo sasvim zaboraviti na vreme… želimo Vam da doživite Sejšele!


PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (14.06.): Beograd – Doha 

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Dohu u  13:20h, broj leta QR232. Sletanje u 19:15h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 7h i 30 minuta.


2.dan (15.06.): Doha – Mahe

Nastavak leta za Mahe u 02:45h, broj leta QR697. Sletanje na ostrvo Mahe u 08:30h. Nakon graničnih formalnosti sledi transfer do smeštaja na ostrvu Mahe – najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i bujnom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode, koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u Raju. Dolazak i check in u smeštaj. U dogovoreno vreme sledi info-sastanak sa vodičem i bliže upoznavanje planiranih aktivnosti za naredne dane, nakon čega odlazimo do plaže Beau Vallon, gde ćemo se opustiti uz zvuke indijskog okeana i tople sunčeve zrake. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima predlažemo fakultativni odlazak na plažu Sunset, gde ćemo dočekati spektakularni zalazak sunca kakav se samo na Sejšelima može doživeti. Povratak u smeštaj. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: SUNSET PLAŽA

U popodnevnim satima fakultativni odlazak na plažu Sunset, gde ćemo uz svež kokos, koktele dočekati spektakularni zalazak sunca, kakav se samo na Sejšelima može doživeti. Kupanje i chill na belom, brašno pesku. U dogovoreno vreme povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni transfer i predstavnika agencije
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i piće
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe3.dan (16.06.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet Eden vidikovac, Nacionalni park Morne, Sauzier vodopad i plaža Port Launay. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: EDEN VIDIKOVAC + NACIONALNI PARK MORNE + SAUZIER VODOPAD + PLAŽA PORT LAUNAY

U jutarnjim satima, nakon doručka, spremamo se za pokret i vožnju kroz najveći Nacionalni park na Sejšelima – Morne, koga krasi zelena i bujna tropska šuma. Morne je planinski lanac čija najviša tačka doseže visinu od 905 metara. Kraću pauzu za fotografisanje pravimo na najpoznatijem vidikovcu ostrva Mahe – Eden vidikovac, sa kog ćete glavni grad Sejšela – Viktoriju, videti kao na dlanu, u svom najboljem izdanju. Nastavljamo dalje krivudavim putem kroz bajkovite planinske krajolike nakon čega dolazi na red obilazak vodopada Sauzier. Zraci sunca pronalaze svoj put kroz guste krošnje tropske šume i maglom pokrivene plantaže čaja stvarajući neopisivu čaroliju. Prateći huk vode, uredjenom stazom približavamo se i dolazimo do vodopada skrivenog u srcu džungle. Predlažemo da se osvežite i zaplivate u prirodnom bazenu vodopada. Istinski luksuz! Mir i spokoj! Baterije smo napunili do maksimuma i nastavljamo dalje. Put nas vodi do plaže smaragdne boje vode – Port Launay. Okruženi smo nesvakidašnjim bojama, opijeni najlepšim mirisima egzotišemo u prirodnom hladu tropskog rastinja i palmi.  Za one koji žele malo više avanture i adrenalina predlažemo fakultativno ZIP line koji se nalazi u blizini plaže Port Launay. U kasnim popodnevnim satima povratak u smeštaj. 

Izlet obuhvata:Povratni minibus transfer, ulaznicu za vodopad Sauzier i uslugu pratioca grupe/vodiča. Napomena: Za one koji žele malo više avanture i adrenalina predlažemo ZIP line u blizini plaže Port Lounay (uz doplatu od 60€)
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe4.dan (17.06.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet razgledanje Viktorije – Anse Soleil beach – Petit Anse beach. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET:  VIKTORIJA RAZGLEDANJE + PLAŽA ANSE SOLEIL + PLAŽA PETITE ANSE 

Nakon doručka krećemo u obilazak najmanje prestonice na svetu, šarmantnog gradića Viktorije (Victoria). Pešačka tura po gradskom jezgru. Imaćete priliku da vidite zaštitni znak Sejšela simpatičnu i umanjenu verziju Big Bena. Nastavljamo dalje ka hindu hramu „Arulmigu Navasakti Vinayagar Temple“ posvećenom Bogu sigurnosti i prosperiteta, zatim najvećoj katoličkoj crkvi na Sejšelima „Cathedrale de l’Immaculee- Conception de Victoria“ okruženoj prelepim dvorištem, nadbiskupiji Domus sagradjenoj od granita, za koju može da se kaže da je najimpresivnija gradjevina na Sejšelima. Poseta lokalnoj pijaci Selwin Clark – društveno srce Viktorije gde ćemo zadovoljiti sva čula i imati priliku da se upoznamo sa kreolskim običajima i čuti priče o svakodnevnom životu lokalnog stanovništva. Nakon obilaska Viktorije put nas dalje vodi do plaže Anse Soleil, gde ćemo nastaviti sa uživanjem i upijanjem sunčevih zraka. Preporučujemo da probate kreolske specijalitete u lokalnom restoranu na ovoj plaži, po veoma pristupačnim cenama. U dogovoreno vreme selimo se do plaže Petite Anse, koja se nalazi u sklopu rizorta “Four Seasons Resort Seychelles”. Plaža važi za jednu od najlepših na ostrvu Mahe. Za one koji žele da se sklone od sunca zaklon mogu potražiti u prirodnom hladu tropskog rastinja i palmi. U popodnevnim satima sledi povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata:povratni minibus transfer, pešačka tura – razgledanje prestonice Sejšela – Viktorija, uslugu pratioca grupe/vodiča.
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe5.dan (18.06.): Mahe

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet razgledanje Marine park – Moyenne island – Cerf island. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: MARINE PARK - MOYENNE ISLAND - CERF ISLAND

Na 20 minuta od glavnog ostrva Mahe nalazi se prvi nacionalni park u zapadnom Indijskom okeanu, Sainte Anne. Osnovan 1973. ovaj dragulj prirode poznat je kako po širokoj paleti boja podvodnog sveta tako i po prelepim smaragdnim plažama. Park obuhvata šest malih ostrva, medju kojima su Cerf i Mojen svakodnevno dostupna za posetioce. Veličanstveni koralni vrtovi, polja morske trave i ribe najrazličitijih boja, šara, oblika i veličina privlače ljubitelje ronjenja i snorklinga iz celog sveta. Dan počinjemo vožnjom brodićem i odlaskom na pravi mali tropski raj, ostrvo Mojen. Nakon obilaska ostrva imaćemo slobodno vreme za plažu i uživanje. Zatim odlazimo na snorkling na kom ćemo uploviti u sasvim novi svet pun raskošnih boja i oblika. Imaćemo priliku da posetimo centar za zaštitu ugrožene vrste kornjača i da slobodno šetamo sa ovim divnim životinjama. Izlet ćemo završiti ručkom na plaži na Cerf ostrvu, nakon čega ćemo se uputiti nazad ka smeštaju.

Izlet obuhvata: Povratni autobuski transfer, povratni brodski prevoz izmedju ostrva (glass bottom), dve flašice vode, ulaznice za Moyenne ostrvo, opremu za snorkling, ručak na bazi švedskog stola na ostrvu Cerf i predstavnika agencije
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Mahe6.dan (19.06.): Mahe – Praslin

Nakon doručka sledi check out iz soba i u dogovoreno vreme sledi transfer do luke gde se ukrcavamo na brod za ostrvo Praslin na kome se nalaze neke od najlepših plaža na svetu. Dolazak na Praslin i transfer do smeštaja. Ostrvo je manje i rustičnije od Mahea i na njemu se nalazi najlepša plaža na Sejšelima. Ostatak dana uživamo u slobodnom vremenu i istraživanju okoline ili predlažemo fakultativni odlazak do Anse Lazio plaže koja važi za najlepšu plažu na svetu. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: ANSLE LAZIO PLAŽA

Odlazak do Anse Lazio plaže, koja važi za najlepšu plažu na svetu. Neverovatan mix tirkizne vode, belog sitnog peska, impresivnih granitnih stena, viskolih palmi. Odmaramo se na mekom pesku, dok se iza nas nalaze granitne stene.

Izlet obuhvata: Povratni autobuski transfer i vodiča na srpskom jeziku
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin


7.dan (20.06.): Praslin

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak ostrva Praslin – plaža Anse Georgette i Valle de Mai. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: VALLE DE MAI + ANSE GEORGETTE

Praslin je dom misterioznog Valle de Mai, prirodnom rezervatu i prvoklasnoj botaničkoj senzaciji koji je pod zaštitom UNESCO-a. Smaragdno zeleno parče raja i jedno od retkih mesta na svetu gde ćemo videti retku Coco de mer palmu koja se može naći samo na Sejšelima i poznatog sejšelskog crnog papagaja. Nakon završene posete Valle de Mai, idemo na prelepu plažu Anse Georgette. Pravimo nezaboravne fotografije i kupamo se u tirkizno plavoj vodi. Slobodno vreme do polaska ka hotelu.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, ulaznicu za Valle de Mai, usluge lokalnog vodiča i vodiča na srpskom jeziku
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin8.dan (21.06.): Praslin

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet La Digue. Noćenje.

FAKULTATIVNI IZLET: LA DIGUE

Poput nekadašnjih istraživača divimo se bezvremenskom ostrvu La Digue, gde je duh tradicije i dalje očuvan a priroda i plaže magične. Ostrvo je okruženo koralnim grebenima, sa posebnim šarmom, impresivnom prirodom i nestvarnim pejzažima. Po dolasku na ostrvo, sedamo na bicikle, vozimo se i istražujemo egzotične predele. Naša prva stanica je L’Union Estate gde ćemo imati priliku da vidimo i hranimo džinovske kornjače – Aldebra. Nakon ovog jedinstvenog iskustva ostatak dana provešćemo na jednoj od najpoznatijih plaža u svetu Anse Source d’Argent. Okruženi impozantnim granitnim stenama, odmaramo se na belom pesku i kupamo u toploj i kristalno čistoj vodi Indijskog okreana. Maske za snorkeling su ovde obavezne! Okruženi šarenim ribicama, imaćete utisak da se nalazite u džinovskom egzotičnom akvarijumu.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, povratni brodski transfer, iznajmljivanje bicikala, ulaznicu za nacionalni park L’Union Estate i uslugu vodiča
Izlet ne obuhvata: Napojnice (bakšiš), obroke i individualne troškove.
Izlet se realizuje iz mesta: Praslin9.dan (22.06.): Praslin – Mahe

Doručak. Pakujemo se i napuštamo sobe. Kofere ostavljamo u sobu za prtljag i imamo slobodno vreme (u zavisnosti od termina polaska broda sa ostrva Praslin) pred polazak. U dogovoreno vreme transfer do luke Praslin odakle brodom prelazimo na ostrvo Mahe. Transfer do aerodroma na ostrvu Mahe gde se čekiramo na let za Dohu. Let za Dohu je u 19:35h, broj leta QR 679. Sletanje u Dohu u 23:15h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 8h i 20 minuta.


10.dan (23.06.): Doha – Beograd

Avion za Beograd poleće u 07:35h, broj leta QR 231. Sletanje u Beograd u 12:20h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ

SMEŠTAJ: MAHE
MAHE, SEJŠELI od 15.06. do 19.06.2024.

Sun Properties and Resort Hotel 3* – nalazi se na 300 metara od plaže Beau Vallon na ostrvu Mahe. Hotel nudi bazen, restoran i bar. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room) i trokrevetne(triple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

SMEŠTAJ: PRASLIN
PRASLIN, SEJŠELI od 19.06 do 22.06.2024.

Hotel Palm Beach 3* – nalazi se na Praslinu i smešten je na samoj plaži Grand Anse. Hotel sadrži bazen na otvorenom sa ležaljkama, restoran i bar. Hotel je građen u kolonijalnom stilu sa pogledom na Indijski okean. Sobe u hotelu su:  jednokrevetne, dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem (double room), trokrevetne(triple room) i četvorokrevetne(quadruple room). Sobe poseduju sopstveno kupatilo, klima uređaj i sef. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. U neposrednoj blizini smeštaja nalazi se veliki broj prodavnica, restorana i fast food-ova.Usluga: noćenje sa doručkom(kontinentalni).

Napomena: Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.

 


NAPOMENE ZA SMEŠTAJ
NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
– Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta (ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja…) ne rade.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i inopartnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel – smeštaj iz ponude organizatora putovanja registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici. 
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uredjaj…).
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
– Postoji mogućnost spajanja putnika u sobama i u tom slučaju organizator putovanja zadržava pravo na razmeštaj putnika po sobama, vodeći računa o uzrastu putnika, kao i o polu. Organizator ne može garantovati ovu uslugu, iako će nastojati da izadje u susret željama putnika. U slučaju spajanja, putnik deli sobu (dvokrevetnu sobu – sa (twin) zasebnim krevetima ili (double) francuskim ležajem / trokrevetnu sobu – sa tri zasebna kreveta ili sa francuskim ležajem i jednim zasebnim krevetom) sa osobom/ama koju/e mu organizator dodeli, ukoliko nije platio privatnu sobu.
– Zahtevi za twin ili double sobe, konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni aranžmani ne podrazumevaju potvrdu ovakve vrste smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
– Proverite dostupnost željenog tipa sobe prilikom rezervacije putovanja.


CENOVNIK

~PROMOCIJA~
Povodom 18. rođendana MangaTrip-a!

Period promocije: od 15.04. do 01.05.2024.
Period putovanja: od 01.05. do 01.03.2025.


1. Za prijave u toku promo perioda na izražene cene aranžmana odobravamo dodatni popust: od 200€ za uplate u celosti & od 100€ za uplate avansa od 500€ ili 200€!

2. Manga PROMO + ponuda: Putnicima koji se odluče i prijave za putovanje u toku promotivnog perioda odobravamo popust u iznosu od 100€ za naredno Manga putovanje!


~ CENA ARANŽMANA ~
(po osobi u 1/2, 1/2+1 ili 1/3 sobi)
za uplatu aranžmana u celosti do 01.05. ~

2099€ 1749€ – 200€

~ za uplatu avansa od 500€ cena je: 1849€  – 100€ ~
~ za uplatu avansa od 200€ cena je: 1899€ – 100€ ~


PRIJAVI SE


Iskoristite popuste i brojne pogodnosti rodjendanske promocije koje smo pripremili za Vas!
Pridružite nam se u osvajanju sveta!DODATNE INFORMACIJE
CENA ARANŽMANA - DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE:
Cena aranžmana po osobi u jednokrevetnoj sobi uvećava se za: 500€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi, umanjuje se za: 200€
Cena aranžmana za dete od 2 do 5.99 godina, sa dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi – u ležaju sa roditeljima, umanjuje se za: 450€
Cena aranžmana za dete od 2 do 11.99 godina, sa dve odrasle osobe u sobi – u sopstvenom ležaju, umanjuje se za: 200€


NAPOMENE: 
1. Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!
2. Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!
3. U narednom periodu sve izvesnije je da će doći do poskupljenja cena usluga u avio sektoru, prema najavama vodećih avio kompanija, kao i cena smeštaja na destinacijama i samnih usluga ino partnera, na koje mi kao agencija nemamo uticaj, te Vas savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!
4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana – od strane putnika/ osigurana suma do 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane R. Srbije koji poseduju pasoš R. Srbije
5. Svi programi prilagodjeni su aktuelnim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Napomena: Postoji mogućnost da za odredjene objavljene ponude, a u zavisnosti od sezone i uslova ino partnera, visina avansne uplate prilikom prijave bude viša u odnosu na onu na koju se i primenjuju uslovi i dinamika plaćanja.

NAČINI PLAĆANJA:
– Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
– Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
– Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
– Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
– Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
– Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

ŠTA JE UKLJUČENO U CENU ARANŽMANA?

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd- Mahe -Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama, čekiranim prtljagom 20kg i ručnim prtljagom 7kg
– Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
– Smeštaj  na ostrvu Mahe u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Smeštaj na ostrvu Praslin u  hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (1/2, 1/2+1 i 1/3 sobe)
– Troškove organizacije putovanja
– Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Vizu za Sejšele (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana na Sejšelima)
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Obroke koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
– Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
– Putno zdravstveni formular neophodan za ulazak na teritoriju Sejšela (10€) – podložno promeni

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

NAPOMENA: Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

MAHE: SUNSET PLAŽA – 15€
MAHE:
EDEN VIDIKOVAC + NACIONALNI PARK MORNE + SAUZIER VODOPAD + PLAŽA PORT LAUNAY – 50€
MAHE: RAZGLEDANJE VIKTORIJE – ANSE SOLEIL BEACH – PETIT ANSE BEACH – 50€
MAHE: MARINE PARK – MOYENNE ISLAND – CERF ISLAND – 135€
PRASLIN: ANSE LAZIO 30€
PRASLIN: LA DIGUE 80€
PRASLIN: VALLE DE MAI + ANSE GEORGETTE 70€

VIZE I USLOVI ZA PUTOVANJE - OBAVEZE PUTNIKA
NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

NAPOMENE U VEZI SA VIZAMA:

Viza za Sejšele nije potrebna za vlasnike crvenih biometrijskih pasoša za turistički boravak do 90 dana.

Potrebna dokumentacija za putovanje:
1) Minimum 2 slobodne strane u pasošu
2) Pasoš koji mora biti važeći najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
3) Popunjen putno-zdravstveni formular online. Nakon popunjavanja, neophodno je da dobijeni dokument odštampate i ponesete sa sobom na putovanje. Formular možete naći na linku

COVID-19 uslovi ulaska

Ukinute su sve mere ulaska u zemlju  vezane za Covid-19.

 

ZDRAVSTVENE OBAVEZE PUTNIKA:

Vakcinacija protiv žute groznice nije obavezna za ovo putovanje. Uslovi u pogledu vakcinacije se mogu promeniti i zavise od epidemiološke situacije u svakoj od zemalja. Savetujemo da za detaljnije informacije kontaktirate Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” ili nadležni institut u vašoj zemlji.

NAPOMENE: 

  • Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave. 
  • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.


PRIJAVI SE


OPŠTE NAPOMENE

Za opšte napomene klikni: OVDE


Za sve informacije možete nas kontaktirati:
Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs