KUPU KUPU BARONG VILLAS & MANGO TREE SPA BY L’OCCITANE 5* - Ubud


Lokacija: Ovaj čudesan butik hotel pruža neverovatan pogled na dolinu reke Ayung. Okružen velikim tropskim vrtom, pružiće vam osećaj mira i spokoja. Ubud je udaljen oko 7 km, dok je aerodrom udaljen oko 38km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima (integrisan dečji deo), prodavnica suverina, butik, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 39 vila.

River View Pool Villa: veličine oko 200 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na reku ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

River Front Pool Villa: veličine oko 200 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na reku ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Duplex Villa: veličine oko 175 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Duplex Pool Villa: veličine oko 175 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana.
Uz doplatu: joga, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.