ALAYA RESORT UBUD 4* - Ubud


Lokacija: Hotel je okružen rižinim poljima i udaljen je samo 1 km od centra grada. To je oaza mira i opuštanja. Lokacija garantuje lak pristup mnogim atrakcijama, na primer Ubud majmunske šume, muzej umetnosti Agung Rai ili Galerija Komaneka. Do aerodroma je potrebno oko 90 minuta.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečji bazen), doktor, prodavnica suverina, mini market, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 105 soba.

Alaya Room: veličine oko 50 m², nalazi se sa severne/zapadne strane, sa pogledom na džunglu ili na bazen.Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje. Depozit 60€

Alaya Suite: veličine oko 105 m², nalazi se sa zapadne strane, sa pogledom na vrt ili na bazen.Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), čajna kuhinja, frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje. Depozit 60€.

Deluxe Room: veličine oko 50 m², nalazi se sa severne strane, sa pogledom na vrt ili na bazen.Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje. Depozit 60€

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.

Zabava: Muzika uživo nekoliko puta nedeljno, časovi kuvanja (uz doplatu).