COMO UMA UBUD HOTEL 5* - Ubud


Lokacija: Hotel se nalazi na padini, okružen prirodom, smešten izmedju polja riže i brežuljaka iz koga se pružaju fantastični umirujući pogledi. Centar Ubuda je udaljen oko 2 km, dok je aerodrom udaljen oko 43km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, italijanske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, butik, usluga čuvanja dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 46 soba.

Terrace Room: veličine oko 45 m², nalazi se sa strane planine / vrta, sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i privatnim vrtom.

Garden Pool Villa: veličine oko 54 m², nalazi se sa strane vrta, sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Uma Pool Villa: veličine oko 77 m², nalazi se sa strane reke ili planine, sa pogledom na reku ili planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Ubud Room: veličine oko 55 m², nalazi se sa strane vrta, sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uračunato u cenu: teretana, aerobik, joga.
Uz doplatu: rafting ture, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava: časovi kuvanja (uz doplatu), tematske večeri, časovi  plesa (uz doplatu), muzika uživo nekoliko puta nedeljno.