THE ST. REGIS BALI RESORT 6* - Nusa Dua


Lokacija: Smešten na južnom kraju Balija, na jednoj od najlepših peščanih plaža. Spoj modernog i tradicionalnog dizajna koji datira iz ranih 1900-tih.  Nalazi se na 14 km od centra Kute i 14 km od aerodroma Ngurah Rai.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 2 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira,  butik, frizerski salon, zlatara, bankomat, doktor, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 81 sobe i 42 vile.

St. Regis Pool Suite: veličine oko 92 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnim bazenom i vrtom.

St. Regis Suite: veličine oko 92 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

St. Regis Ocean View Suite: veličine oko 92 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Orchid Suite: veličine oko 216 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, snorkeling, kanu, golf.

Wellness:
Uračunato u cenu: finska sauna, parno kupatilo.
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.

Zabava: muzika uživo nekoliko puta nedeljno.