AMARTERRA VILLAS BALI NUSA DUA 5* - Nusa Dua


Lokacija: Smešten na južnom kraju Balija, u oblasti održivog razvoja turizma, ovaj vinski kompleks okružen je kafićima, restoranima i prodavnicama. U savršenom skladu sa prirodom, kompleks  nudi kombinaciju modernog luksuza i tradicionalnog balineskog uređenja. Plaža Nusa Dua nalazi se na samo nekoliko koraka. Aerodrom je na oko 13km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira,  usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 39 vila.

One Bedroom Villa: veličine oko 200 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnim bazenom i baštom.

Two Bedroom Villa: veličine oko 270 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 3, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnim bazenom i baštom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.