THE UBUD VILLAGE RESORT & SPA 4* - Ubud


Lokacija: Naselje se nalazi u selu umetnika Balija u centru ostrva. Poznato zanatsko tržište udaljeno je samo nekoliko minuta od kompleksa. Okružen poljima riže i bujnom vegetacijom ispod planine, kompleks nudi privatnost i opuštenu atmosferu. Aerodrom je udaljen oko 36 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (odvojen dečji bazen), prodavnica suvenira, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 30 soba.

Garden Pool Villa: veličine oko 60 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Rice Field Pool Villa: veličine oko 60 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na vrt ili polja riže. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion.

Sport:
Uračunato u cenu: teretana, stoni tenis.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar