COURTYARD BY MARRIOTT BALI NUSA DUA RESORT 5* - Nusa Dua


Lokacija: Ovaj luksuzni, moderni hotel koji odiše harmonijom nalazi se na jednoj od najlepših plaža na Baliju, u mirnom delu Nusa Due. Pored sitnog peska, tirkizne vode i nestvarnih pogleda, možete uživate u raznim aktivnostim u i oko resorta. U blizini je šoping centar “Bali Collection”, dok je aerodrom na oko 12km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, morske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 4 bara, 3 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisan dečji bazen), bankomat, prodavnica suvenira, doktor, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 250 soba.

Deluxe Garden View Room: veličine oko 35 m², nalazi se sa strane vrta, sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Pool View Room: veličine oko 35 m², nalazi se sa strane bazena, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Pool Terrace Room: veličine oko 35 m², nalazi se sa strane bazena, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, aerobik, biciklizam.
Uz doplatu: joga, pilates.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava:  muzika uživo svakodnevno.