UBUD VILLAGE HOTEL 4* - Ubud


Lokacija: Zbog svoje centralne lokacije u srcu Ubuda, mnoge stvari su nadomak pešačenja, kao što su majmunska šuma. Palata Ubud i pijaca udaljene su manje od 10 minuta hoda. Medjunarodni aerodrom Denpasar udaljen je oko 36 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, meksičke, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 30 soba.

Deluxe Room: veličine oko 38 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Junior suite: veličine oko 52 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Premier Deluxe: veličine oko 42 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uračunato u cenu: teretana.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava: časovi kuvanja (uz doplatu).