SAMABE BALI SUITES & VILLAS 5* - Nusa Dua


Lokacija: Smešteno na južnom kraju Balija, usred mirnog pejzaža na litici, kompleks se nalazi direktno na lepoj peščanoj plaži. Uz fantastičan pogled na obalu na raspolaganju su i mnoge mogućnosti za razonodu.  Nalazi se na 18 km do centra grada Kuta (30 minuta) i 17 km do aerodroma Ngurah Rai (30 minuta).

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, mediteranske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira,  butik, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 81 sobe.

One Bedroom Ocean Pool Villa: veličine oko 265 m², nalazi se sa strane vrta, sa delimičnim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnim bazenom.

Ocean Front Suite: veličine oko 135 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, frižider, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Ocean Front Pool Suite: veličine oko 180 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, frižider, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Two Bedroom Ocean Pool Villa: veličine oko 250 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 3, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, frižider, mini bar (besplatno) ,roomservice (uz doplatu ), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, 2 kupatila, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, joga, ronjenje, katamaran, jedrenje, kajak.
Uz doplatu: biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.

Zabava: muzika uživo nekoliko puta nedeljno, časovi kuvanja ( besplatno), kreativni kursevi.