INDIVIDUALNA PUTOVANJA


Individualna putovanja

Individualna putovanja su putovanja koja se kreiraju u skladu sa vašim željama i potrebama. Putovanje koje je krojeno po vašoj meri.

Mogućnosti za individualna putovanja su neograničene, što je idealna polazna osnova da vaša mašta i želje dodju do izražaja. Zahvaljujući našem timu i individualnom pristupu svaka vaša zamisao može postati doživljaj koji se pamti.

Proces organizovanja individualnog putovanja veoma je jednostavan – saslušaćemo vaše želje i ideje, a zatim pažljivo kreirati poseban plan puta čiji će svi elementi biti prilagodjeni tome.

Kada su individualna putovanja u pitanju, svaki detalj svog putovanja birate sami – od datuma, dužine boravka, preko smeštaja i usluge, do svih drugih zahteva od posebnog interesa.

Samostalno upravljate i raspolažete vremenom, a dostupne su vam sve destinacije sveta. Bez obzira da li želite dinamično putovanje i avanturu, opuštajući odmor na egzotičnoj plaži, venčanje na tropskom ostrvu, ili možda po malo i od jednog i od drugog, tu smo da izadjemo u susret svim vašim željama. Trudimo se da razumemo šta je za vas bitno i da u skladu sa tim organizujemo celokupno putovanje, vodeći pri tom računa i o planiranom budžetu i odnosu cene i kvaliteta.

Na vama je da poželite i zamislite odmor po svojoj meri, a mi ćemo se potruditi da ga u potpunosti ostvarite, doživite i stvorite uspomene vredne pamćenja. Naše bogato iskustvo u službi je vašeg savršenog individualnog putovanja!


POPUNI UPITNIK I POŠALJI UPIT