ALILA UBUD HOTEL 5* - Ubud


Lokacija: Ovaj hotel odiše smirenošću i smešten je iznad doline reke Ayung, na obroncima planine, u srcu džungle nedaleko od autentičnog sela Ubud. Okolo se prostire bujna vegetacija koja pruža osećaj intimnosti i traženi odmor.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, butik, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 74 sobe.

Superior Room: veličine oko 30 m², nalazi se sa strane reke sa pogledom na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: veličine oko 65 m², nalazi se sa strane reke sa pogledom na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Valley Villa: veličine oko 75 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Pool Villa: veličine oko 120 m², sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i  privatnim bazenom.

Terrace Tree Villa: veličine oko 120 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na džunglu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, pegla i daska za peglanje, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Two Bedroom Pool Villa: veličine oko 252 m², nalazi se sa strane planine sa pogledom na džunglu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, pegla i daska za peglanje, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: joga, thai chi, badminton.
uz doplatu: biciklizam, rafting ture.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.

Zabava: časovi plesa ( besplatno ), tematkse večeri, časovi kuvanja (uz doplatu).