SOFITEL BALI NUSA DUA BEACH RESORT 5* - Nusa Dua


Lokacija: Smešten direknto na plaži, sa prelepim enterijerom francuskog i balinežijskog stila, ovaj hotel pružiće vam sve neophodno za odmor iz snova. Prelepi bujni vrtovi kroz koje se pružaju pogledi na predivnu peščanu plažu i okean.  “Bali Collection” šoping centar je u neposrednoj blizini.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, italijanske, mediteranske, morske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (odvojen dečji bazen), bankomat, butik, doktor, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 415 soba.

Luxury Room: veličine oko 48 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na vrt ili na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Luxury Room Ocean View: veličine oko 48 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na okean. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Luxury Room Plunge Pool: veličine oko 48 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane bazena, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i bazenom.

Luxury Room Pool Access – Club Millesime: veličine oko 48 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane bazena, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu.

Prestige Suite – Club Millesime: veličine oko 120 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Pool Villa One Bedroom – Club Millesime: veličine oko 88 m², sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), aparat za čaj/kafu, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, sa privatnim bazenom i vrtom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, aerobik.
Uz doplatu: jetski, joga, pilates, zumba, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava: muzika uživo nekoliko puta nedeljno, sportske animacije, dečje animacije.