AYODYA RESORT BALI 5* - Bali, Nusa Dua


Lokacija: Kompleks je pozicioniran na jednom od najlepših delova plaže mesta Nusa Dua. Peščana plaža okružena velikim brojem palmi idealna je za duge šetnje. Kupanje je moguće i u plitkoj vodi tokom oseke. Ovaj prostrani hotelski kompleks nalazi se pored golf kluba „Bali Golf & Country Club“ i u blizini tržnog centra „Bali Collection“. Udaljenost od aerodroma je oko 12 kilometara.

Hotel: Hotelski kompleks nalazi se u mirnom okruženju na samoj peščanoj plaži dugoj oko 300 m u mestu Nusa Dua u blizini mnogobrojnih restorana i prodavnica. Gostima je na raspolaganju 5 restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske i internacionalne kuhinje i barovi u kojima mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Hotel u svom sastavu ima 3 bazena sa ležaljkama, suvenirnicu, butik, zlataru, mini market i parking. Besplatan WiFi je dostupan gostima u celom hotelu.

Smeštaj:  Hotel ima 537 soba.

Deluxe Room: veličine oko 48 m², sa pogledom na bazen ili baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, frižider, kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), sat TV, internet (besplatno), kupatilo, fen i terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac bez doplate, upit i rezervacija neophodni.

Grande Room: veličine oko 56m² sa pogledom na bazen ili baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, frižider, kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), sat TV, internet (besplatno), kupatilo, fen i terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac bez doplate, upit i rezervacija neophodni.

Ayodya Palace Garden: veličine oko 56m² sa pogledom na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, frižider, kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), sat TV, internet (besplatno), peglu, dasku za peglanje, kupatilo, fen i terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac bez doplate, upit i rezervacija neophodni.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu:
fitnes, akvarobik, fudbal i odbojka na pesku.
Uz doplatu: ronjenje, parasejling.

Wellness:
Uz doplatu:
masaže i kozmetički tretmani.