GRAND BALISANI SUITES 3*- Bali, Seminjak


Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi direktno na plaži u malom gradu Batubelig, oko 6 km severno od Kute. U neposrednoj blizini nalaze se brojne prelepe plaže, lepa mala sela i istorijski hramovi. Do Denpasara može se doći za oko 30 minuta vožnje automobilom. Hram Tanah Lota udaljen je oko 15 km. Aerodrom je od hotela udaljen oko 15 km.

Hotel: Hotel izgradjen u balinežanskom stilu smešten je u  tropskom vrt, okružen jezerom i pruža pravi ugodjaj gostima. U okviru hotela nalaze se dva restorana koja služe azijske, kineske, internacionalne i specijalitete od morskih plodova. Gosti mogu uživati u osvežavajućim koktelima u baru pored bazena ili u Kecapi Lounge baru. Bazen, terasa za sunčanje, knjižara, prodavnica suvenira, wifi samo su još neke od stvari koje će upotpuniti vaš odmor.

Smeštaj: Hotel ima 100 soba.
Deluxe-Garden View: veličine oko oko 35 m², nalaze se u glavnoj zgradi, sobe su sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uredjaj, sef, peglu, aparat za kafu i čaj, mini bar (uz doplatu), internet (besplatno), satelitsku TV, DVD plejer, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

 Usluga: noćenje sa doručkom.

Sport:
Uključeno u cenu:
odbojka na plaži.

Wellness:
Uz doplatu: spa tretmani i masaže.