DOUBLE-SIX LUXURY HOTEL SEMINYAK 4* - Bali, Seminjak


Lokacija: Kompleks je odvojen samo malim putem od plaže Seminjak, dugačke oko 1,5 km. Razni barovi, restorani i butici su u samoj blizini.Transfer do aerodroma: oko 11 km. Hotel nudi gostima veličanstven pogled na Indijski okean u luksuznom ambijentu.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske kuhinje, 5 barova, bazen sa ležaljkama i suncobranima i delom za decu, doktor, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 146 soba.

Leisure Suite: veličine oko 80 m², nalazi se sa strane ulice i ima pogled na grad. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar ( uz doplatu ), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Suite Ocean View: veličine oko 80 m², sa pogledom na more ili na jezero. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar ( uz doplatu ), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom

Sport:
Uključeno u cenu: teretana.

Wellness:
Uključeno u cenu: parno kupatilo.
Uz doplatu: Alila Spa, beauty centar, masaže.