PITA MAHA RESORT AND SPA 4+* - Ubud


Lokacija: Hotel je smešten u predivnom, bujnom prirodnom okruženju. Izgradjen u tradicionalnom stilu, pruža jedinstven pogled na dolinu Kampuhan i slikovitu reku Oos. Nalazi se na padini brda, otprilike 15 minuta vožnje od centra Ubuda, sela balijskih umetnika. Atrakcije u blizini uključuju Palatu prinčeva od Ubuda ili Majmunsku šumu. Plaža je udaljena oko 20 km, dok do aerodroma ima oko 40 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečji bazen), doktor, prodavnica suverina, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 23 vile.

Pool Garden Villa: veličine oko 200 m², nalazi se sa planine ili vrta, sa pogledom na bazen ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, kamin, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i privatnim bazenom. (Depozit – 75 €)

Garden Villa: veličine oko 200 m², nalazi se sa planine ili vrta, sa pogledom na vrt ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, kamin, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje. (Depozit – 75 €)

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava: Časovi plesa (uz doplatu), časovi kuvanja (uz doplatu).