GRAND HYATT BALI HOTEL 5* - Nusa Dua


Lokacija: Smešten na dugoj peščanoj plaži, okružen bujnom vegetacijom, vodopadima i lagunama, ovaj hotel pruža prelepe poglede na obalu Nusa Dua-e. Na 13km od aerodroma, dok je golf teren i šoping centar u neposrednoj blizini.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 5 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, mediteranske, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 3 bara, 4 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisan dečji deo), bankomat, doktor, prodavnica suverina, mini market, frizerski salon, zlatara, butik, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 636 soba.

Ocean View Room: veličine oko 49 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Grand Room: veličine oko 49 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Grand Club Garden View: veličine oko 49 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Grand Club Deluxe Garden View: veličine oko 56 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, aerobik, odbojka na pesku, mini-golf.
Uz doplatu: ronjenje, kanu, jedrenje, katamaran, tenis, joga.

Wellness:
Uključeno u cenu: finska sauna, parno kupatilo.
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.

Zabava: uživo muzika nekoliko puta nedeljno