CAPELLA UBUD HOTEL, BALI 5* - Ubud


Lokacija: Smešten izmedju šume i polja riže, ovaj jedinstveni kompleks je elegantna interpretacija prvog putovanja evropljana na Bali. Luksuzni šatori pružiće vam mir i harmoniju sa netaknutom prirodom. Ubud je udaljen oko 5km dok je plaža na oko 38km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i lokalne kuhinje, bar, bazena sa ležaljkama i suncobranima, usluga čuvanja dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 23 sobe.

Terrace Retreat: veličine oko 173 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, toster, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom.

Rainforest Retreat: veličine oko 173 m², nalazi se sa planinske strane sa pogledom na planinu ili na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, toster, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom.

River Retreat: veličine oko 173 m², nalazi se sa rečne strane sa pogledom na reku. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, toster, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, aerobik, pilates, joga.
Uz doplatu: brdski biciklizam, planinarenje.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže, beauty centar.