AYODYA PALACE 5* - Nusa Dua


Lokacija: Ovaj ekskluzivni hotel smešten je na jednoj od najlepših plaža Balija, u njenom mirnom delu uz Bali Golf & Countri Club i u blizini tržnog centra Bali Collection. Prelepa tropska vegetacija koja okružuje kompleks uz peščanu plažu idealno je za odmor iz snova. Udaljenost od aerodroma oko 13 km.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 5 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, mediteranske, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisan dečji deo), bankomat, doktor, prodavnica suverina, mini market, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 81 sobe.

Ayodya Palace: veličine oko 56 m², nalazi se sa strane lagune ili strane vrta, sa pogledom na more ili na vrt.Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunato u cenu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Ayodya Suite Garden: veličine oko 115 m², nalazi se sa strane lagune ili strane vrta, sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Suite Collection: veličine oko 160 m², nalazi se sa strane lagune ili strane vrta, sa pogledom na more ili na vrt.Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, čajna kuhinja, mikrotalasna, šporet, pegla i daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom i vrtom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion

Sport:
Uključeno u cenu: teratana, aerobik, odbojka na pesku, biciklizam.
Uz doplatu: surfovanje, golf, joga.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.