AMANDARI HOTEL 5* - Ubud


Lokacija: Hotel, čije ime u prevodu znači “mirno raspoloženje”, autentičnog dizajna u balinežijskom stilu, nalazi se u selu Kedewatan, u blizini Ubuda. Iznad doline reke Ayung, sa predivnom vegetacijom pruža se umirujući pogled na mističnu okolinu. Denpasar je udaljen oko 40km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske, regionalne i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, zlatara, doktor, prodavnica suverina, butik, usluga čuvanja dece  (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 30 soba.

Pool Suite: veličine oko 263 m², nalazi se sa strane vrta sa pogledom na reku, na vrt ili na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnim bazenom i baštom.

Valley Suite: veličine oko 220 m², nalazi se sa strane vrta sa pogledom na reku, na vrt ili na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnom baštom.

Village Suite: veličine oko 220 m², nalazi se sa strane vrta sa pogledom na reku, na vrt ili na dolinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, privatnom baštom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion

Sport:
Uključeno u cenu: teratana.
Uz doplatu: joga.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar, masaže.

Zabava: časovi plesa (besplatno).