Dominikansku Republiku otkrio je Kristofer Kolumbo 1492. godine, kada se prvi put iskrcao u današnji glavni grad  ove egzotične zemlje. Dominikanska Republika je zemlja bogate kulture i gradova na čijim je ulicama ispisana istorija, zemlja na čiju se neverovatnu lakoću življenja svi posetioci vrlo brzo naviknu.

Zauzima istočni deo ostrva Hispanjola. Pored fantastičnih peščanih plaža sa kokosovim palmama koje se nižu duž obale Dominikanske Republike, unutrašnjost je ispunjena neverovatnim planinskim vencima. Četiri od pet najviših vrhova Kariba se nalaze upravo u Dominikanskoj Republici. Planinske reke, na čijim tokovima se nalaze fascinantni vodopadi, protiču kroz živopisnu i bujnu džunglu. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki očarati.  Nemojte propustiti priliku da zaigrate tradicionalni dominikanski ples merengu uz njihove lokalne specijalitete: cigare, rum, čokoladu i kafu. Obradujte sebe nakitom od larimara, jedinstvenog vulkanskog minerala, koji postoji samo na ovom ostrvu. Jednostavno se prepustite atmosferi i uživajte.


~ DOMINIKANA ~
jesen/zima 2021.
Najpopularniji hoteli po izboru putnika

  • USKORO!

~ DOMINIKANA ~
zima/proleće 2022.
Najpopularniji hoteli po izboru putnika

  • USKORO!

~ DOMINIKANA ~
leto/jesen 2022.
Najpopularniji hoteli po izboru putnika

  • USKORO!

ODMOR BEZ BRIGE 2021.

1. Savetujemo Vam da za ovo putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osigruanje / osigurana suma 15000€ (okvirna cena: 10€)
– Putno zdravstveno osigruanje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ (okvirna cena: 15€)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (okvirna cena: 40€)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije; za sve informacije i cene raspitati se kod agenta agencije.

2. U slučaju nemogućnosti putnika da otputuje zbog pozitivnog PCR testa na Covid-19, avansno uplaćeni novčani iznos na zahtev putnika može biti iskorišćen za putovanje u Dominikansku Republiku u nekom drugom terminu za isti smeštaj koji je putnik odabrao prilikom prijave. Uslovi za promenu datuma putovanja zavise od covid politike inopartnera – hotela/aviokompanije – agent MangaTrip-a će vas informisati pre prijave za putovanje.

3. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja uz najviše bezbednosne standarde kako biste sve vreme tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

4. Neki od termina skoro su popunjeni! Zbog komfora naših putnika i kompleksnosti organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

COVID 19

Za putovanje u Dominikansku Republiku nije potreban negativan PCR test na Covid-19. 


…u skladu sa Vašim željama Hoteli 4* & 5* u Meksiku

POLASCI TOKOM CELE GODINE
#mangareporterBlog o putovanjima

HEDONIZAM JAČA ORGANIZAM
Kada, gde i kako?Napomene za putovanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA