THE ROYAL PITA MAHA RESORT 5* - Bali, Ubud


Lokacija: Kompleks vila sa tradicionalnim krovovima, okružen pirinčinim poljima, nude prekrasan pogled na dolinu reke Ajung. Luksuzni bazeni i očaravajući vrtovi pružaju traženi spokoj.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 75 soba.

Deluxe Pool Villa: veličine oko 300 m², nalazi se sa strane reke i planine, sa pogledom na bazen, ili pogledom na dolinu reke ili planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način:  dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, sa ležaljkama i privatnim bazenom.

Royal Pool Villa: veličine oko 300 m², nalazi se sa strane vrta, ili planine, sa pogledom na bazen, ili pogledom na dolinu reke ili planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način:  dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Ayung Healing Villa: veličine oko 400 m², nalazi se sa strane reke sa vrtom, sa pogledom na bazen,ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, sa ležaljkama, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uz doplatu: joga

Wellness:
Uključeno u cenu: djakuzi, finska sauna.
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: animacije za decu i odrasle, kreativni kursevi (uz doplatu), časovi kuvanja (uz doplatu).