HOLIDAY INN RESORT BARUNA BALI 4* - Bali, Tuban


Lokacija: Ovaj hotel nalazi se na samoj plaži Tubana. Kuta je na 20ak minuta hoda, dok je okolina bogata malim restoranima, lokalnim pijacama i radnjama. Aerodrom Denpasar je udaljen oko 3km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske  i regionalne kuhinje, 2 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečiji bazen), doktor, prodavnica suvenira, mini market, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 193 sobe.

Superior Room: veličine oko 28 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Garden View: veličine oko 32 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, roomservice (uz doplatu), terasa sa garniturom za sedenje.

Junior Suite Garden View: veličine oko 60 m², nalazi se u novoj zgradi sa strane vrta, sa pogledom na vrt ili na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, roomservice (uz doplatu),terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room Ocean View: veličine oko 36 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, kamin, pegla, veš mašina, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, roomservice (uz doplatu), terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana

Wellness:
Uključeno u cenu: parna kupatila, finska sauna.
Uz doplatu: Spa centar.

Zabava: animacije za decu i odrasle, uživo muzika nekoliko puta nedeljno.