ALILA SEMINYAK 4* - Bali, Seminyak


Lokacija: Hotel je izgradjen na mirnom kraju 8 kilometara dugačke plaže koja se proteže severno od Kute i Legijana. Oni koji vole šetati, mogu uživati u šetalištu prepunom buticima, galerijama, restoranima i klubovima. Dužina ostrva je 145 km i širina 39 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, japanske, bez-glutenske i vegeterijanske kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima i delom za decu, parking. Moguća je usluga čuvanja dece uz doplatu. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 240 soba.

Studio: veličine oko 46 m², nalazi se sa strane ulice i može imati pogled na ulicu, ili na more, ili na lokalnu rezidenciju. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Deluxe Studio: veličine oko 46 m², pogled na baštu ili na bazen, ili na lokalnu rezidenciju. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Suite: veličine oko 57-72 m², pogled na baštu ili na bazen, ili na lokalnu rezidenciju. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Ocean Suite: veličine oko 60 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar ( uz doplatu ), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Alila Ocean Suite: veličine oko 72 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Seminyak Suite: veličine oko 117 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: sastoji se iz 2 sobe vizuelno odvojenih bez vrata. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Beach Suite – veličine oko 177 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevni boravak, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Alila Terrace Suite: veličine oko 78 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Deluxe Terrace Suite: veličine oko 66 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, joga, biciklizam.
Uz doplatu: zumba.

Wellness:
Uz doplatu: Alila Spa, beauty centar, masaže.