INTERCONTINENTAL BALI RESORT 5*- Bali, Jimbaran


Lokacija: Hotelski kompleks smešten je u 14 hektara prelepih balinežnskih vrtova na mirnoj, jedinstvenoj lokaciji u uvali Jimbaran, jednoj od najlepših peščanih plaža na ostrvu sa živopisnim zalascima sunca. Brojni poznati riblji restorani na plaži nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Kuta sa svojim brojnim prodavnicama, barovima i restoranima udaljena je oko 9 km.  Medjunarodni aerodrom  udaljen je oko 7 km.

Hotel: Gostima je na raspolaganju pet restorana koji nude specijalitete internacionalne, regionalne, italijanske i japanske kuhinje, 2 bara, 2 bazena, suvenirnica, prodavnica, zlatara, frizer, doktor, menjačnica. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: hotel ima 417 soba.

Singaraja Room: veličine oko 49 m², nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili lagunu, kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, sofu, sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kablovsku TV, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Club InterContinental Room: veličine oko 58 m², nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili lagunu, kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, sofu, sto, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kablovsku TV, DVD plejer, balkon sa garniturom za sedenje.

Singaraja Duplex Suite: veličine oko 79 m², nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili bazen, podeljena dnevna i spavaća soba. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, prostor za sedenje, sofu, sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, internet (besplatno), kablovsku TV, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu:
fitnes centar, odbojka na plaži.
Uz doplatu: surfovanje, lični trening, joga, biciklizam, tenis.

Wellness:
Uključeno u cenu:
sauna.
Uz doplatu: Spa „Uluvatu Spa“, masaže, kozmetički tretmani.