KUPU KUPU JIMBARAN HOTEL & BEACH CLUB 4* - Bali, Jimbaran


Lokacija: Ovaj hotel u gradu Jimbaran, pružiće vam odmor iz snova. Okružen bujnom vegetacijom i nestvarnim peščanim plažama idealnim za neophodni mir.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske  i regionalne kuhinje, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima i delom za decu, igralište za decu, doktor, prodavnica suvenira, butici, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 29 apartmana.

Sobe su opremljene kuhinjom i kupatilom, a klima i grejanje obezbedjuju dobru klimu u zatvorenom prostoru. Većina soba ima balkon kao standard. Sobe imaju bračni krevet ili king size krevet. Tu je i sef i minibar. Tu je i frižider, mini frižider i aparat za čaj / kafu. Mali dodaci čine odličan boravak, uključujući pristup internetu, telefon, TV, stereo sistem, DVD plejer i ViFi. Kupatila su opremljena tušem i kadom. Tu je i fen za kosu. Dostupne su sobe za osobe u invalidskim kolicima. Za porodice sa decom, na raspolaganju su porodične sobe.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže, parna kupatila, finska sauna.

Zabava: animacije za decu i odrasle, dečija igraonica.