LEGIAN BEACH HOTEL 4* - Bali, Legian


Lokacija: Smešten na samoj plaži, sa širokim spektrom sadržaja i mogućnostima za slobodno vreme, Legian Beach Hotel predstavlja mirnu luku za  porodice, mladence i poslovne putnike. Smešten su usred uredjene tropske oaze isprekidane kokosovim palmama, tropskim drvećem i mirisnim cvećem. Pogled na obalu je spektakularan, dok su vatreni zalasci sunca posmatrani odavde najbolji na Baliju.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, azijske  i regionalne kuhinje, 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima i delom za decu, doktor, prodavnica suvenira, butik, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 232 sobe, 31 vile i 91 bungalowa.

Deluxe Garden Bungalow: veličine oko 44 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Pool Villa: veličine oko 51 m², sa pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, sa ležaljkama i pristup bazenu.

Deluxe Room: veličine oko 41 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na parking ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Beach Bungalow: veličine oko 55 m², na strani vrta sa pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, sa ležaljkama i pristup bazenu.

Deluxe Garden View Room: veličine oko 43 m², nalazi se sa zapadne strane, sa pogledom na parking ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Garden Villa: veličine oko 48 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, sa ležaljkama i privatnim vrtom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: surfing, aerobik, teretana, thai chi.
Uz doplatu: tenis, škola surfovanja,

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: animacije za decu i odrasle, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, časovi kuvanja (uz doplatu).