DOUBLE-SIX LUXURY HOTEL SEMINYAK 4* - Bali, Seminjak


Lokacija: Hotelski kompleks nalazi se direktno na peščanoj plaži u mestu Seminjak u blizini mnogobrojnih barova, restorana i prodavnica. Hotel je od medjunarodnog aerodroma Ngurah Rai udaljen 11 kilometara.

Hotel: Moderan hotel nalazi se u Seminjaku, gostima nudi veličanstven pogled na Indijski okean u luksuznom ambijentu. Gostima su na raspolaganju dva restorana koja služe specijalitete internacionalne i italijanske kuhinje, barovi, bazen sa delom za decu, terasa za sunčanje. WiFi je dostupan u celom hotelu (besplatno).

Smeštaj: Hotel ima 146 soba.

Leisure Suite: veličine oko 80 m², nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na grad. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uredjaj, sef (bez doplate), sofu, pisaći sto, aparat za espresso, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, TV, WiFi (besplatno), balkon.

Deluxe Suite Ocean View: veličine oko 80 m², nalaze se u glavnoj zgradi, sobe imaju pogled na more ili na jezero. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uredjaj, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, aparat za espresso, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, TV, WiFi (besplatno), balkon.

Usluga: noćenje sa doručkom.

Sportovi:
Uključeno u cenu: fitnes.

Wellness:
Uz doplatu:
wellness zona, razne vrste masaža, kozmetički tretmani.