THE OPEN HOUSE BALI 4* - Bali, Jimbaran


Lokacija: Hotel Open House je smešten na prelepom zalivu Džimbaran. Džimbaran je nadaleko poznat po svojoj prelepoj plaži, sa svojim belim peskom i mirnim vodama. Dizajn hotela odiše organskim stilom, sa ekološkim detaljima, kao što je upotreba bambusa, recikliranog drveta i kolonijalnih podnih pločica. Nalazi se u blizini živahne riblje pijace.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, italijanske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima i delom za decu, prodavnica suvenira, butik, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 17 soba.

Deluxe Suite: veličine oko 37 m², sa strane bazena pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uz doplatu: joga.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: animacije za decu i odrasle, uživo muzika nekoliko puta nedeljno.