MAYA UBUD RESORT AND SPA 5* - Bali, Ubud


Lokacija: Ovaj predivni resort se nalazi na obalama reke Petanu, okružen šumama, pirinčanim poljima i sa spektakularnim pogledom na zelene doline. Do sela Ubud može se doći laganom šenjom od 25min ili besplatnim autobusom u krugu od 1,5 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, australijske, francuske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, 3 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečiji bazen), doktor, prodavnica suvenira, butik, zlatara, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 108 soba.

Superior Garden Villa: veličine oko 50 m², nalazi se sa strane reke sa pogledom na reku ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), frižider, dasku za peglanje, roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i privatnim vrtom.

Deluxe Pool Villa: veličine oko 50 m², nalazi se sa strane reke sa pogledom na reku, ili pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), frižider, dasku za peglanje, roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i privatnim vrtom i direktnim pristupom privatnom bazenu.

Superior Room: veličine oko 43 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili pogledom na dvorište. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), frižider, dasku za peglanje, roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, joga, pilates.
Uz doplatu: tenis, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: animacije za decu i odrasle, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, časovi kuvanja(uz doplatu).