BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MAURICIJUS

10 DANA / AVIO 

INDIVIDUALNI POLASCI

 

Mauricijus je pravo tropsko ostrvo smešteno u Indijskom okeanu. Zbog njegovog specifičnog položaja kroz istoriju su ga posećivali brojni moreplovci što je rezultiralo mešavinom rasa, jezika i kultura. Danas je Mauricijus jedna od najrazvijenijih i najbogatijih država afričkog kontinenta. Na severu ostrva su smešteni luksuzni rizorti, na zapadu je prestonica Port Luis, a između neverovatna priroda i mesta koja čekaju da ih istražite. Celo ostrvo je okruženo koralnim grebenom koji ga štiti od velikih okeanskih talasa. Plivanje u mirnoj laguni sa besprekorno bistrom vodom je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u Mauricijus.  Na ostrvu je nekad živela i legendarna ptica dodo, koja se danas nalazi na grbu Mauricijusa. Vaš boravak na Mauricijusu će vam dugo ostati u sećanju i maštaćete o povratku.


Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Mauricijus

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Mauricijus sa usputnim presedanjima.

2. dan : Mauricijus

Dolazak u Port Luis, glavni grad Mauricijusa. Transfer od aerodroma do odabranog hotela. Smeštanje u sobe. Noćenje.

3 – 9. dan : Mauricijus

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Predlažemo vam da posetite Blue Bay marine nacionalni park, prepun koralnih greban i mini ostrva, koji je ujedno i mesto gde se početkom 19. veka odigrala bitka izmedju Britanije i Francuske, a uspeh francuske flote ovekovečen je zapisom na Trijumfalnoj kapiji u Parizu, zatim ostrvo  Ille aux Cerfs (ostrvo Jelena), sa prelepom plažom. Jug ostrva je izuzetno slikovit, sa bujnim poljima šećerne trske , a putujući ka njemu smenjuju se pejzaži tropskih šuma i vodopada koji se dramatično survaju sa vertikalnih litica. Obavezno posetite vodopad Chamarel, i uživajte u pogledu koji se pruža sa 100m nadmorske visine, zatim fabriku ruma i glavni grad Port Louis, sa utvrdjenjem Fort Adelein – kolonijalnom tvrdjavom napravljenom sredinom 19. veka kako bi se luka sačuval od napada neprijateljske vojske. Posetite i kupajte se na nestvarnim plažama poput Belle Mare Piage, Pereybere, Flic en Flac, Le Morne i mnogim drugim, uživajte u nacionalnim specijalitetima i družite se sa srdačnim domaćinima. Dopustite Mauricijusu da vam pokaže zašto ga smatraju jednim od najlepših svetskih ostrva.  6 noćenja.

9. dan : Mauricijus- Beograd

Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan : Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Moguće je produžiti / skratiti boravak na Mauricijusu

Drugi hoteli dostupni su na upit.

 


Smeštaj :

Emeraude beach attitude 3* – doručak: 

Hotel se nalazi na istočnoj obali Mauricijusa, u blizini mesta Belle Mare, i neposrednoj blizini istoimene bele, peščane plaže. Gosti mogu uživati u bazenu na otvorenom, ili na plaži uz ležaljke i suncobrane, snorkelingu, wellness centru, masažama, ronjenju, bilijaru, stonom tenisu.. U sklopu ogromne bašte, nalaze se moderno opremljene sobe, svaka sa svojim kupatilom, balkonom, TV-om, sefom, klima uredjajem, fenom, minibarom, peškirima.. Wi Fi je besplatan.

Zilwa attitude 4* – doručak:

Ovaj resort nalazi se na odličnoj lokaciji, na samom severu Mauricijusa, sa čije se plaže pruža pogled na 5 manjih ostrva. Resort poseduje Spa, Welness centar, bazene na otvorenom, a u neposrednoj blizini se nalaze 4 plaže. Gosti mogu uživati u nekom od 5 različitih restorana, sportskim i vodenim aktivnostima, masažama, ronjenju… Resort nudi nekolikor različitih tipova soba, a svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uredjaj, TV, sef, fen, minibar, peškire, balkon/terasu. Wi Fi je besplatan.

Paradise Cove boutique hotel 5* – doručak:

Ovaj moderan, luksuzno opremljeni hotel, nalazi se na severu ostrva, i poseduje privatnu plažu sa kristalnom čistom vodom. U sklopu hotela nalazi se fenomenalna bašta sa otvorenim bazenom, 4 restorana različite kuhinje, a gosti mogu uživati u sportskim i vodenim aktivnostima. Sve sobe su opremljene drvenim nameštajem, imaju pogled na baštu ili okean, a svaka poseduje sopstveno kupatilo, balkon/terasu, TV, fen, minibar, klimu uredjaj. Wi Fi je dostupan u svim delovima i besplatan je.

Coin de Mire attitude 3* – doručak:

Resort se nalazi na severu ostrva, u mestu Bain Boeuf, okružen velikom tropskom baštom sa 2 bazena na otvorenom. Gosti mogu uživati u sportskim aktivnostima (tenis, kajak), restoranu sa raznim nacionalnim jelima, kupati se na prelepoj plaži, opustiti se uz masažu i Spa.. Sobe su moderno opremljene, svaka sa svojim kupatilom, klima uredjajem, balkonom/terasom, TV-om, fenom, minibarom. Internet nije uključen u cenu.

The Ravenala attitude 4* – doručak:

Resort se nalazi na severozapadnom delu ostrva, na samo 1 minut hoda od plaže, ušuškan u egzotičnoj bašti, nadomak ušća reke Citron u Indijski okean. Gosti mogu uživati u 10 različitih restorana, nekoliko barova sa koktelima u okolini, SPA centru, sportskim aktivnostima (kanu, tenis, windsurfing). Sobe su prostrane, moderno opremljene, svaka sa svojim kupatilom, balkonom/terasom, TV-om, klima uredjajem, fenom,minibarom…Wi fi je dostupan u svim delovima resorta.

Veranda Pointe Aux Biches hotel & spa 4* – doručak:

Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od plaže, sa privatnim delom za goste resorta. Resort poseduje 2 restorana, wellness centar,, bazen na otvorenom, sa izdvojenim delom za decu, a gosti mogu uživati u raznim sportskim aktivnostima i vodenim aktivnostima. Sobe su opremljene modernim nameštajem  afričkom stilu, svaka sa sopstvenim kupatilom, pogledom na baštu, balkonom/terasom,minibarom, klima uredjajem.. Wi Fi je besplatan i dostupan.

Sands suites resort & spa 4* – doručak:

Resort se nalazi nadomak jedne od najlepših plaža na ostrvu ( Flic-en-Flac), sa prelepim pogledom na Tamarin zaliv, u čijem se sklopu nalaze 3 restorana, spa, teretana, 2 teniska terena, bazen na otvorenom, a gosti mogu uživati u sportovima na vodi, kao i prelepoj bašti. Sve sobe su veoma osvetljene i moderno opremljene, sa sopstvenim kupatilom, balkonom/terasom, klima uredjajem, TV-om, minibarom, tušem i kadom, peškirima, fenom.. Wi Fi je besplatan i dostupan. 

Hilton Mauritius resort & spa 5* – doručak:

Ovaj lukszni resort za 5 zvezdica nalazi se na samoj obali Indijskog okeana, sa prelepom dugom belom peščanom plažom, udaljen 4km of mesta Flic-en-Flac. Resort poseduje restoran sa svežim morskim specijalitetima i  tajlandskom hranom, bar sa prelepim pogledom na zalazak sunca, Spa, teniski teren, saunu, bazen na otvorenom, mogućnost iznajmljivanja bejbisiterke, sobu sa igricama za decu.. Sve sobe su moderno opremljene, veoma prostrane, svaka sa svojim kupatilom u mermeru i balkonom/terasom sa pogledom na baštu, TV-om, minibarom, peškirima…Wi Fi je besplatan.

Sofitel L’imperial resort and spa 5* -doručak:

U sklopu ogromne tropske bašte, nalazi se ovaj moderan , luksuzno opremljeni resort, napravljen u azijskom stilu,  sa pogledom na Indijski okean i plažom bogatom palmama. Gosti mogu uživati u Spa centru, ronjenju i surfovanju, masažama, nekoliko restorana sa akcentom na francuskoj kuhinji, teniskom terenu, snorkelingu, vodenim aktivnostima. Sve sobe su moderno opremljene, sa sopstvenim kupatilom, klima uredjajem, sefom, TV-om,fenom, balkonom, frižiderom.. Wi Fi je dostupan u svim sobama.

InterContinental Maurititus resort Balaclava fort 5* – doručak:

Resort se nalazi okružen prelepom egzotičnom plažom, na obalama zaliva Balaclava, sa predivnom peščanom plažom i pogledom na Indijski okean. Hotel poseduje spa, 2 bazena na otvorenom, 5 restorana mediteranske, orijentalne, evropske i indijske kuhinje, saunu, teniski teren,  a gosti mogu uživati u snoreklingu, vodenim sportovima, baru sa koktelima… Sve sobe su izuzetno prostrane i luksuzno opremljene, sa sopstvenim kupatilom, klima uredjajem, sefom, minibarom, fenom i besplatnim internetom.


Aranžman obuhvata : 

Avio kartu sa svim taksama i prtljagom 23kg

7 noćenja u odabranom hotelu

Aranžman ne obuhvata :

Vizu za Mauricijus

Transfere

Individualne troškove

Fakultativne izlete i obilaske

Hranu koja nije predviđena programom (Polupansion ili All inclusive)

Usluge vodiča

 

PRIJAVI SE