LUX* BELLE MARE HOTEL 5* - Belle Mare


Lokacija: Hotel se nalazi direktno na predivnoj, blago nagnutoj peščanoj plaži Belle Mare u mirnom okruženju. Glavni grad Port Louis je udaljen oko 45 km, a grad Flack oko 8 km. Medjunarodni aerodrom Sir Seevoosagur Ramgoolam  udaljen je oko 45 km.

Hotel: Hotelski kompleks sa odličnom uslugom gostima nudi specijalitete kineske, mediteranske, italijanske, indijske kuhinje. Gostima je na raspolaganju više barova, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, butik, zlatara, frizer, doktor. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 174 sobe i 12 vila.

Ocean Villa: veličine oko 160 m², sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe, smeštene su na morskoj strani sa pogledom na more ili delimičnim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, sofu, čajnu kuhinju, aparat za espresso, aparat za kafu / čaj, kuvalo za vodu, sto za ručavanje, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu.

Beachfront Villa: veličine oko 180 m²,  sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe, sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, sofu, čajnu kuhinju, aparat za espresso, aparat za kafu/čaj, kuvalo za vodu, sto za ručavanje, telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu.

Junior Suite: veličine oko 60 m², kombinovana dnevna soba / spavaća soba, sobe sa delimičnim pogledom na more ili sa pogledom na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, sofu, čajnu kuhinju, aparat za espresso, aparat za kafu/čaj, kuvalo za vodu, telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, katamaran, teretana, aqua fitnes, fudbal na plaži, odbojka na plaži.
Uz doplatu: kitesurfing, ronjenje, golf, Tai Chi, joga.

Wellness:
Uključeno u cenu:
sauna.
Uz doplatu: wellness zona, spa, masaže, kozmetički tretmani.