HILTON MAURITIUS RESORT & SPA 5* - Flic en Flac


Lokacija: Hotel se nalazi na jednoj od najdužih peščanih plaža na Mauricijusu, na zapadnoj obali i zaštićen je lagunom. Grad Flic-en-Flac udaljen je oko 5 km. Kuatre Bornes i Black River udaljeni su 17 km, a Port Louis 20 km.

Hotel: Ovaj klasičan hotel sa svojim veličanstvenim vrtovima nudi najbolje uslove za potpuno opušten odmor uz profesionalnu uslugu. Gostima su na raspolaganju 3 restorana koja nude specijalitete azijske, kineske, francuske, internacionalne, indijske, italijanske, lokalne, mediteranske, srednjoistočne, regionalne, španske i tajlandske kuhinje. Gosti mogu uživati u osvežavajućim koktelima u nekom od tri bara (piano bar, bar na plaži i bar sa otvorenim bazenom „Hibiscus Bar“). Hotel u svom sasatvu ima 2 bazena, jedan bazen sa delom za decu, krovnu terasu, terasu za sunčanje, prodavnicu suvenira, frizera, lekara. Besplatan WiFi dostupan je u celom hotelu. Suncobrani i ležaljke na plaži besplatno za goste hotela.

Smeštaj: hotel ima 193 sobe.

Deluxe Room: veličine oko 43 m², sobe se nalaze na strani mora ili bašte i imaju pogled na more ili na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu / čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, DVD plejer, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Grand Deluxe Room: veličine oko 43 m², nalaze se na strani mora i imaju pogled na more ili bočni pogled na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, radni sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, DVD plejer, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Beachfront Junior Suite: veličine oko 61 m², kombinovana dnevna i spavaća soba, nalaze se na strani mora i imaju pogled na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, radni sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, DVD plejer, CD plejer, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Family Suite: veličine oko 92 m², sastoji se od dnevne i spavaće sobe, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, sofu, radni sto, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi (besplatno), satelitsku TV, DVD plejer, CD plejer, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion, pun pansion, pun pansion plus.

Sport:
Uključeno  u cenu: jedrenje, kajak, veslanje, fitnes, badminton, stoni tenis, fudbal na plaži, odbojka na plaži.
Uz doplatu: ronjenje, PADI škola ronjenja, skijanje na vodi, morski ribolov.

Wellness:
Uključeno u cenu:
parno kupatilo, hamam.
Uz doplatu: spa, masaže.

Zabava: fitnes animacija, muzika, časovi kuvanja, tematske večeri, bilijar.