ROBINSON CLUB MALDIVES 5*


Lokacija: Robinson Club se nalazi na ostrvu Funamadua u atolu Gaaf Alif,oko 60 km severno od ekvatora, usred prekrasne prirode, i  okružen je spektakularnim, gotovo netaknutim koralnim grebenom, na jugu Maldiva.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne i vegeterijanske kuhinje,3 bara, 1 bazen sa ležaljkama i suncobranimam, prodavnica suvenira, doktor, butik. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu i delimično u sobama.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 121 sobe.

Garden Bungalow: veličine oko 65m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Beach Bungalow: veličine oko 71m², prvi red na plaži sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Beach Villa: veličine oko 77m², nalazi se sa strane mora sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Lagoon Villa: veličine oko 70m², nalazi se iznad lagune na stubovima sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba ( sa staklenim prozorom integrisanim u pod sa pogledom na podvodni svet ). Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i dnevnim krevetom, direktan pristup moru.

Lagoon Villa Private Pool: veličine oko 56m², nalazi se iznad lagune na stubovima sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba (potpuno ostakljena kuća okrenuta prema moru). Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa (oko 45 m²) sa privatnim bazenom, garniturom za sedenje, ležaljkama i dnevnim krevetom, direktan pristup moru.

Presidential Suite: veličine oko 240m², nalazi se iznad lagune na stubovima sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 3, podeljenih na sledeći način: dnevni boravak, 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, 2 kupatila, fen za kosu, terasa sa privatnim bazenom, djakuzijem, garniturom za sedenje, ležaljkama i dnevnim krevetom, direktan pristup moru.

Usluga: All inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: ronjenje, teretana,
Uz doplatu: PADI škola za ronjenje, katamaran, jedrenje, stojeće veslanje, jet ski, vindsurfing, joga i pilates, bejzbol, stoni tenis,odbojka na pesku, badminton,mini golf, stoni fudbal.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže, beauty centri, saune.

Zabava: uživo muzika, karaoke,kreativni kursevi, tematkse večeri, društvene igreSve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!