MEERU ISLAND RESORT & SPA 4+*Lokacija: Ovaj prelepi hotelski kompleks nalazi se u okviru Nord Male atoll-a, na oko sat vremena vožnje gliserom od Malea na ostrvu dužine 1,2km i 350m širine. Okružen je belom, peščanom plažom i bujnom vegetacijom. Zahvaljujući plitkoj laguni idealan je za plivanje i sve vrste vodenih sportova.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 glavna restorana u kojima se služe obroci na bazi švedskog stola, zatim 2 a-la-carte restorana koji poslužuju specijalitete azijske kuhinje, odnosno jela sa roštilja, 6 barova i 1 kafić dva bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (jedan sa odvojenim bazenom za decu), prodavnica suvenira i internet caffe, biblioteka, teretana, golf i teniski teren, soba sa društvenim igrama, pikadom i bilijarom, kids club, besplatan Wi-Fi.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 284 sobe.

Garden Room: veličine oko 47 m², sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i prostor ispred sobe sa ležaljkama za sunčanje.

Beach Villa: veličine oko 55-56m², morska strana. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, napola otvoreno kupatilo sa tušem, fen za kosu i privatan trem sa stolicama za sedenje.

Jacuzzi Beach Villa: veličine oko 75-76m², morska strana, kao Beach villa. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, fen za kosu, napola otvoreno kupatilo sa tušem, privatan trem sa stolicama za sedenje i odvojeni privatni deo sa jacuzzijem  i drvenim ležaljkama za sunčanje.

Water Front Villa: veličine oko 55-56m², prvi red do plaže, sa direktnim pristupom plaži i moru. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, fen za kosu, napola otvoreno kupatilo sa tušem, privatan trem sa stolicama za sedenje i odvojeni privatni deo sa jacuzzijem  i drvenim ležaljkama za sunčanje.

Jacuzzi Water Villa: veličine oko 85-86m², smeštena iznad vode sa direktnim pristupom moru. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba sa drvenim podom. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, fen za kosu, napola otvoreno kupatilo sa tušem, privatnu terasu sa drvenim ležaljkama za sunčanje i odvojeni privatni deo sa jacuzzijem.

Usluga: pun pansion, all inclusive.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!