ANGAGA ISLAND RESORT & SPA 4*Lokacija: Hotel je smešten na ostrvu koje je dugačko 350, a široko 130 metara, sa prijatnom, opuštenom atmosferom. Ostrvo je prekriveno bujnom vegetacijom, sa predivnim plažama sa belim peskom i velikim mogućnosti za sportove na vodi. Obližnja područja za ronjenje oduševit će svakog gosta.

Hotel: Gostima je na raspolaganju glavni restoran koji služi specijalitete azijske, indijske, italijanske i internacionlne kuhinje, 2 bara, prodavnica suvenira, klub/diskoteka, internet u baru (uz doplatu).

Smeštaj: Hotel ima 90 soba.

Superior Room: veličine oko 45 m², sa delimičnim pogledom na more i pogledom na plažu, Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju klimu (besplatno), sef (besplatno), sofu, aparat za kafu / čaj,  kuvalo za vodu, mini bar (uz doplatu), telefon, satelitsku TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu.

Water Bungalow: veličine oko 56 m², nalaze se sa strane lagune i imaju pogled na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći  način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, aparat za kafu / čaj,  kuvalo za vodu, mini bar (uz doplatu), telefon, satelitsku TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje.

Superior Water Bungalow: nalaze se sa strane lagune i imaju pogled na more i pogled na lagunu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći  način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sobe imaju klimu, sef (besplatno), sofu, pisaći sto, aparat za kafu/čaj,  kuvalo za vodu, mini bar (uz doplatu), telefon, satelitsku TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na pesku, badminton,
Uz doplatu: jedrenje, katamaran, ronjenje, škola ronjenja, skijanje na vodi.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!