O nama

Instagram Svet putovanja Facebook 


OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo Vas da smo usled novonastale situacije  u našoj zemlji, poštujući prepuruku Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja o ograničenju kretanja gradjana, a u želji da na odgovoran način doprinesemo kolektivnoj bezebednosti celog društva, a samim tim zaštitimo kako zaposlene u našoj agenciji tako i vas naše putnike, doneli odluku da od 20.03.2020. privremeno zatvorimo naše poslovnice u Beogradu i Novom Sadu.

Tokom ovog perioda nas možete kontaktirati na sledeće mail adrese:  office@mangatrip.rs i office.ns@mangatrip.rs

U skladu sa odlukama državnih organa Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije o proglašenju pandemije na globalno nivou i vanrednog stanja u Republici Srbiji, obaveštavamo Vas o zvaničnoj odluci od strane Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija:

Sva turistička putovanja ugovorena do 01.06.2020.g., odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se.

Putnicima će biti ponudjeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja.


RADNO VREME:

Pon.-Pet.: 10h – 18h / sub.: 10h – 15h / ned.: neradna


Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu);

tel: +381 11 40 95 295 ; +381 11 40 95 296 ; +381 11 34 44 601

Mail: office@mangatrip.rs


Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42;

tel: +381 21 300 68 99; +381 21 38 256 38

Mail: office.ns@mangatrip.rs


  • BeogradNovi Sad

Manga putovanja vam omogućavaju  i dozvoljavaju stapanje sa novom sredinom. Interesantnim pričama  uvodimo vas u nove sfere svake destinacije koju obilazimo. Izbegavamo serviranje izbledelih informacija, već se fokusiramo na priče koje podstiču maštu i razmišljanje i na kotakt sa lokalnim žiteljima, čije životne priče i iskustva najbolje oslikavaju destinaciju koju posećujemo.

Manga tim čine mladi i nasmejani ljudi, fanatični ljubitelji putovanja i od nas možete očekivati minimum ispunjenje obećanja, iako su naši ciljevi postavljeni daleko iznad. Naši vodiči su ujedno i istrživači, koji prethodno samostalno obilaze sve destinacije iz naše ponude i iz svojih iskustava formiraju planove i programe putovanja koji našim putnicima čine nezaboravno životno iskustvo.

Postojeći programi puta, rezultat su vaših sugestija i želja koje ste do sada izrazili, uz naše predloge najzanimljivijih i najinteresantnijih izleta koje ne bi trebalo propustiti. Pristupačne cene naših putovanja rezultat su dugogodišnjeg iskustva i odličnih poslovnih odnosa.

Pozivamo vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati. A, ZNANJE JE MOĆ!

Ukoliko niste nasmejani, vedri i dobro raspoloženi, molimo vas da sa tim vibracijama ne kucate na naša vrata.

MangaTrip je turistička agencija iz Srbije i kao brend postoji od 2006 god.


BEOGRAD

NOVI SAD


 Drugi o nama

Pogled na svet iz ugla putnika, pustolova, avanturista i putopisaca, mesto gde spajamo i delimo iskustva. Istražujemo svet i prenosimo energiju kroz objektiv na Manga avanturama. Uživajte u putovanjima i slobodno se priključite.

[wdi_feed id=“1″]


Putovanje zadovoljava potrebu  za upoznavanjem nepoznatog i podstiče nas da učimo i upoznajemo svet oko sebe. Upoznajući svet oko sebe menjamo sebe, a time i svet. Svaka nova destinacija uči nas nečem novom i drugačijem.  Saznajemo kako drugi narodi funkcionišu u svom sistemu, dobre stvari zadržavamo i menjamo ih kod sebe i oko sebe. Putovanja nam daju širinu, svestranost, slobodu, podstiču nas na kreativnost, podstiču na kretanje.