U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cele porodice i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksacije i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih svetskih destinacija, uz potpuno bezbedno okruženje i sigurnost Vaše dece?

Manga Trip je na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumevanje potreba porodica sa decom, pripremio specijalnu ponudu porodičnih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu sa uzrastom dece i njihovim interesovanjima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja sa vrlo malom decom od putovanja sa starijom i samostalnijom decom, uz pratnju izuzetno obučenih turističkih vodiča, koji veći deo godine provode na istim destinacijama. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja usluga animatora, koji će povremeno zanimati decu i ulepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša porodična tradicija, a vaša deca neustrašivi, mali putnici, zauvek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvom. 
ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAM-U:

https://www.instagram.com/porodicna_putovanja/


ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U:

https://www.facebook.com/putovanjasadecom/