MALAHINI KUDA BANDOS 3+*INDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja 
+ transferi)


Lokacija: Hotel se nalazi na malom ostrvu u južnom delu North Male Atoll koje je od aerodroma Male udaljeno oko 10 minuta vožnje brzim brodom. Sestrinsko ostvo Bandos Maldives je u blizini i može se doći do njega čamcem. Koralni greben se nalazi odmah ispred ostrva i pruža odličnu priliku za ljubitelje snorklinga.

Hotel: Novoizgradjeni hotel, jednostavog i modernog dizajna nalazi se na malom ostrvu, prečnika od oko 200 metara. Opuštena atmosfera ostrva stvara ambijent za relaksirajući odmor daleko od velikih luksuznih odmarališta. Puderast beli pesak, nestvarna plaža i tirkizno plava lagune pruža mogućnost za nezaboravan odmor. Gostima su na raspolaganju mnogobrojni sportovi na vodi i različite aktivnosti i zabava. Bujna tropska vegetacija u unutrašnjosti ostrva stvara osećaj netaknute prirode.  Gostima su na raspolaganju restorani koji nude specijalitete internacionalne kuhinje, lagane obroke i raznobojne koktele.  U večernjim časovima gosti mogu uživati na žurkama koje se organizuju na plaži i projekcijama filmova.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 117 soba.
Classic soba: veličine oko 17m​2 nalaze se u dvospratnoj zgradi u unutrašnjosti ostrva i imaju kadu / tuš, WC, klimu, aparat za kafu / čaj, besplatan internet.
Superior soba: veličine oko 18m​2 prostranije i imaju pogled na more.
Deluxe soba: veličine ​oko 27​m2​​, isto su opremljene kao i Classic, i imaju ​​delimičan pogled na Indijski okean.
Garden soba: veličine od 22 do 24 m​2nalazi se na drugoj strani ostrva, imaju pogled na bujnu tropsku vegetaciju ostrva.
Beach Villa: veličine ​oko​ 40 m​2,​ nalaze se na severnoj plaži ostrva, dodatno u svom sastavu imaju spoljašnje kupatilo, minibar i TV.

Usluga: polupansion, pun pansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na plaži, fudbal, bilijar, stoni tenis, teretana, ronjenje, društvene igre.
Uz doplatu: škola ronjenja (PADI), kanu, jedrenje na dasci, jet skijanje, masaže i spa tretman.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!