PUNTA CANA PRINCESS HOTEL 4* - Punta Cana


Lokacija: Hotel je smešten na prekrasnoj peščanoj plaži Bavaro u tropskom uredjenom vrtu. Mali supermarket i razne suvenirnice nalaze se u neposrednoj blizini. Hotel je udaljen 28 km od aerodroma Punta Cana, vreme putovanja je oko 25 minuta (vreme transfera može varirati).

Hotel: Ovaj hotel namenjen je samo za odrasle, smešten je izmedju tirkizne vode severnog atlanskog okeana i kokosovih palmi. Gostima je na raspolaganju 5 restorana koji nude specijalitete italijanske, medjunarodne i mediteranske kuhinje, tri bara, bazen, terasa za sunčanje, suvenirnica, butik, mini market, frizerski salon, diskoteka, kazino. Besplatan WiFi dostupan je u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 270 soba.

Deluxe Suite: sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, peglu, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, kablovsku TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Honeymoon Suite: sve sobe imaju klimu, sef (besplatano), prostor za sedenje, peglu, dasku za peglanje,  aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, kablovska TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, streljaštvo, fudbal na pesku, mini fudbal, odbojka na pesku, mini golf, stoni tenis.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, snorkling, parasailing, bananaboat.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.