HOTEL BAVARO PRINCESS 4* - Dominikana, Punta Kana


Lokacija: Kompleks se nalazi direktno na predivnoj, beloj peščanoj plaži Bavaro, okružen prirodom. U neposrednoj blizini nalaze se tržni centar, restorani i prodavnice. Transfer do aerodroma traje oko 20 minuta.

Hotel: Gostima je na raspolaganju osam restorana koji služe specijalitete internacionalne, italijanske i azijske kuhinje, 6 barova u kojima gosti mogu uživati u osvežavajućim koktelima, infiniti bazen sa delom za decu, prodavnica suvenira, mini market, butik, zlatara, frizer, doktor, diskoteka, kazino. Besplatan internet na recepciji i u lobiju. Besplatni suncabrani i ležaljke na hotelskoj plaži.

Smeštaj: hotel ima 808 soba.

Platinum Suite: kombinovano dnevni boravak i spavaća soba, sobe imaju pogled na baštu. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), ventilator, peglu, dasku za peglanje, mini bar (besplatno), telefon, kablovsku televiziju, DVD plejer, WiFi (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu za garniturom za sedenje.

Bungalov Suite: kombinovano dnevni boravak i spavaća soba. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), prostor za sedenje, peglu, dasku za peglanje, mini bar (besplatno), telefon, kablovsku televiziju, DVD plejer, WiFi (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu za garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu:
fitnes, fudbal na plaži, odbojka na plaži.
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje, kajak.

Wellness:
Uz doplatu:
wellness zona / Spa „Metamorfoza“, masaže, kozmetički tretmani.